Min lediga dag!

Idag har jag varit ledig, vad gjorde jag då? Häng med vetja!

Solen sken när jag vaknade så efter frukost så klädde jag på mig och tog en timmes promenad i solen!

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist

 

Trött och relativt nyvaken med podcast i öronen var jag ute i en timme. Det var så härligt att känns solens strålar mot huden.

img_0319

 

Längtar tills båtarna är på plats och träden grönskar igen!

img_0321

 

Väl hemma så tog jag en dusch och gjorde mig klar för dagen. Värmde på lite lunch och åt mat innan det var dax att gå ut igen. Jag är ju beroende av mörk choklad haha, det går åt några av dessa i veckan, en eller två bitar efter lunch och samma efter middag 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki MAkeupartist

 

Bestämde mig för att gå överallt i dag, hade lite ärenden att uträtta och jag behövde frisk luft. Påväg mot Götgatan så passerade jag detta ställe, det var där jag var i januari när dom hittade en knöl i bröstet, blev tårögd när jag gick förbi och tänkte, shit så livet hade kunnat sett annorlunda ut om det hade varit en cancerknöl.. Så tacksam över livet!

img_0330

 

Promenerade vidare mot Smink och Perukmakaren. Handlade lösögonfransar till Lisa Ajax som vi ska ha nästa vecka 🙂img_0331

 

Sen skulle jag till MAC på Biblioteksgatan och jag promenerade vidare in till city genom Gamla stan. Där borta ser ni Gröna Lund 🙂img_0332

 

Behövde värma mig på vägen så jag gick in på HM och hittade denna jacka som jag testade men den var inte lika snygg på tyvärr.img_0335

 

På MAC däremot hittade jag en massa fint haha! Var därinne i en evighet, handlar alltid av Eb som är grymt duktig och sååå gullig!! img_0338

 

På vägen hem kände jag att jag blev sugen på våfflor, har inte ätit det sen i somras på landet så jag svängde förbi affären och handlade hem ett paket 🙂img_0339

 

Försöker alltid få in 10.000 steg per dag, det är en bra vardagsmotionsgrund, idag klarade jag verkligen det, kan ju ligga på sofflocket i morgon haha! Nej i morgon är det jobb igen så soffan får vänta 🙂

img_0340

 

Nu blir det mat och sedan ska jag nog titta på en film! En härligt ledig dag med mig själv 🙂

Kram på er!

2 reaktioner på ”Min lediga dag!

Kommentera