Underbart schampo och balsam ifrån O&M!

Vill tipsa om ett underbart schampo och balsam ifrån O&M! Det doftar dessutom ljuvligt! Jag är supernoga med vad jag använder för produkter till mitt hår och detta kan jag varmt rekommendera!

Hydrate & Conquer – Original Minerals

img_3372

img_3373

img_3374

Produktinfo: Hydrate & Conquer är Original Minerals fuktgivande serie som både stärker håret och stimulerar tillväxt. Ingredienser som pro-vitamin B5, alger från Tasmanska havet och tretton olika aminosyror gör att håret känns friskt och får en vacker lyster, dessutom reder det ut håret och gör det lätt att arbeta med. För torrt hår innebär det en välbehövlig fuktboost och färgat hår behåller sin vitalitet tack vare ett effektivt UV-skydd.

Med sina vårdande ämnen är Hydrate & Conquer ett perfekt tillskott för hår som tagit skada under vintern då håret lätt kan bli fuktfattig i den torra kylan. Redan efter en användning med Hydrate & Conquer har du fått liv i vinterhåret och det känns inte längre lika statiskt och frissigt.  
Eftersom att Hydrate & Conquer lämpar sig till alla hårtyper blir slutresultatet lika bra oavsett  om håret är torrt, fett, fint eller färgat. 
Serien passar perfekt för dagligt bruk men funkar även utmärkt att använda som kur för att  reparera skadat hår. Det är viktigt att unna håret extra näring och vård för att bibehålla glans och styrka.
Finns att köpa på utvalda hårsalonger över hela landet. Original Minerals produkter är sulfat- och parabenfria.
Pris: 249kr
Pressutskick

 

2 reaktioner på ”Underbart schampo och balsam ifrån O&M!

Kommentera