Ny läppserie ifrån bareMinerals – Gen Nude!

Jag älskar bareMinerals läpp produkter! Nu har det kommit en ny läppserie – GEN NUDE som släpptes den 15 februari. Den ser bedårande ut! Jag fick ett smakprov i pressutskicket men kollektionen innehåller betydligt flera färger!

Gen Nude bareMinerals, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

GEN NUDE LIPGLOSS OCH GEN NUDE MATTE LIQUID LIPCOLOR

Gen Nube bareMinerals, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

img_3648

img_3649

img_3650

Produktinfo Lipgloss: Gen Nude Buttercream Lipgloss är återfuktande, plumpande lipgloss i 15 nude nyanser som passar alla hudtyper. De kommer i både i skimrande och icke skimrande nyanser. Gen Nude Buttercream Lipgloss är krämigt återfuktande och ger en lätt täckning som kan byggas upp om så önskas. De ger en balm-liknande finish som inte klibbar. Lipglosset innehåller en naturlig peptid som ger en pumpande effekt utan att pirra. Subtil vaniljdoft. När det kommer till nude läppar tänk inte ”one-size-fits-all” färger. Möt nästa generation av nude. Produkten är glutenfri.

Produktinfo Liquid Lipcolor: Gen Nude Matte Liquid Lipcolor är ett krämigt flytande matt läppstift som har long lasting effekt. Den silkiga, lättviktiga pigmentrika formulan glider lätt över läpparna och torkar sedan till en naturlig matt finish. Gen Nude Matte Liquid Lipcolor är formulerad med återfuktande ingredienser för att motverka torrhet. Den har även primereffekt för lång hållbarhet. Subtil vaniljdoft. Den flexibla applikatorn ger full täckning i ett enda svep. Perfekt för att skapa en djärv nude läpp för att balansera en tuffare ögonmake. Produkten är glutenfri.

Pris: 295kr

 

GEN NUDE RADIANT LIPSTICK

img_3651

img_3652

img_3653

Produktinfo Radiant Lipstick: Gen Nude Radiant Lipstick har utvecklats för att komplettera alla hudtoner och läpptoner. Ett nude läppstift som älskas av alla, från nybörjare till makeupartister. Den innovativa formulan glider på dina läppar och ger byggbar medium täckning med en rik, krämig konsistens och glans. Blanda och mixa nyanser och olika format för oändligt många sätt att gå nude på. Formulan innehåller naturliga oljor och växtsmör som återfuktar och mjukgör dina läppar. Subtil vaniljdoft. När det kommer till nude läppar tänk inte ”one-size-fits-all” färger. Möt nästa generation av nude.

Pris: 295kr

 

GEN NUDE UNDER OVER LIP LINER

img_3654

img_3655

Produktinfo Under Over Lip Liner: Gen Nude Under Over Lip Liner är krämiga nude lip liner pennor att använda över eller under andra läpprodukter för att få den perfekta finishen på dina nude läppar. Kommer i fem stycken universal nyanser. Gen Nude Under Over Lip Liner är mjuka silkigt krämiga pennor med primereffekt som lätt glider över läpparna. Kan användas före läppstift och gloss för att dessa ska sitta längre och inte ”rinna” ut i linjer. Eller efter för att skapa mjukare konturer. När det kommer till nude läppar tänk inte ”one-size-fits-all” färger. Möt nästa generation av nude. Produkten är glutenfri.

Pris: 245kr

 

 

Pressutskick

Kommentera