Ägg i ansiktet?

De dagar då jag inte har smink i ansiktet vilket är typ 5 av 7 dagar i veckan haha så fokuserar jag på fukt och ännu mera fukt. Jag har alltid en ansiktskräm i väskan som jag använder flitigt under dagen 🙂 De senaste veckorna har jag haft denna härliga kräm som jag vill tipsa om!

Too Cool For School – Egg Mellow Cream

Too cool for school, egg mellow cream, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: (Hittade ingen svensk beskrivning tyvärr) This firming moisturizer works as a serum, priming moisturizer, eye cream, neck cream, and sleeping mask in one. It’s highly enriched with egg yolk extract, albumen (egg white) extract, and inka omega oil to provide intensive nourishment to skin. It is also infused with collegen fiber to support the appearance of more elastic skin.

 

Finns på Sephora!

 

 

Pressutskick

Kommentera