Melodifestivalen – lördag!

Åh såå roligt det har varit med Melodifestivalen i Växjö! Så synd dock att inte Jasmine Kara gick vidare.. Tycker hon var superduktig och det har varit en fröjd att jobba med henne! Vi har skrattat så mycket att käkarna gör ont 🙂

Så här såg det ut bakom kulisserna på lördagen!

Jag visade ju er i förra inlägget vilka produkter jag har använt på Jasmine. Det ni kanske inte vet är att jag alltid gör ögonen först (då ögonskuggor nästan alltid faller ner under ögat). När ögonen är färdiga torkar jag bort ögonskuggan som fallit ner och sedan gör jag basen, efter basen så highlightar jag ansiktet, då kan de se ut lite som en krigsmålning haha! Efter detta så skuggar jag fram konturer i ansiktet – dvs shading. Sen rouge och skimmer på kindbenen 🙂

Melodifestivalen Växjö, Jasmine Kara, FO&O, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

Såhär ser det alltid ut på min arbetsstation efter typ 5 minuter, tänker alltid att jag ska hålla fin ordning, var sak på sin plats osv.. men icke haha!img_3565

 

Herre Gud så jag älskar detta jobb!! ♥ I snart 10 år har jag jobbat som makeup artist och jag har inte haft en enda dag som jag INTE vill gå till jobbet, det är tame tusan lika roligt varje gång – love it!!img_3583

img_3567

 

Städar lite 🙂 img_3571

 

Redo för show!! ♥img_3606

 

Här är jag, Anders som har skrivit låten, Jasmine och Sara som har sytt kläderna!img_3593

 

Här är underbara Mikaela från skivbolaget också! img_3599

 

När tv-kamerorna släcks så börjar presskonferensen då alla artister blir intervjuade och sen är det dax för efterfesten! Alla artister har sitt egna bord.img_3608

 

Kan vara svårt att äta dock då pressen hänger över bordet och tar bilder haha!img_3609

 

Maaaat!! img_3613

 

Jag och fina Anna-Klara som körade för Jasmine!img_3616

 

Här är härliga Sara som har sytt Jasmines kläder i många år och stylat henne! img_3618

 

Sprang på denna stiliga man och stylist – Niklas som jag har jobbat med många gånger! img_3619

 

Även husdansaren Edin känner jag sedan många år tillbaka, det var så roligt att träffa honom igen!img_3621

 

Alla artisterna fick gå upp på dansgolvet och köra sina låtar igen på efterfesten, här ser ni FO&O 🙂img_3628

 

Det bjöds även på tårta!img_3629

 

Nån gång efter 02.00 slängde vi in handduken.. img_3634

img_3637

Tusen tack Jasmine Kara för att du ville jobba med mig, det har varit såå himla roligt!

Melodifestivalen är dock inte över för min del än, jag kommer jobba med Lisa Ajax på andra chansen! Ska bli såå skoj!!

Kram på er, hoppas ni gillade att se lite bakom kulisserna 🙂

 

2 reaktioner på ”Melodifestivalen – lördag!

  1. Vad kul att få se. När jag tittat på makeupvideos har jag märkt jag tar tex för lite concealer. Undra när eyelinermallar kommer till Sverige. Ser ut som en bit vit tejp som du lägger på ögonlocket och sedan fyller du i mallen o drar bort o så har du en perfekt eylinervinge. Jag har aldrig lärt mej o måla en o tycker det är jättesnyggt. Kram Fina. Ha det bra.

    • Så mycket concealer är något man använder på bild och show inte till vardags. Kram!

Kommentera