Mette Picaut – nattmask och bodylotion!

Nu har jag ytterligare en produkt i min samling i älsklingskategorin ”nattmask” 🙂 Denna gång är det Hydra Lagoon Overnight Mask ifrån Mette Picaut som har fått flyttat in i badrumsfyllan – älskar den!

Mette Picaut, Over night mask, femme.dalnix.se/kickiburman, hudvård, nattmask

Produktinfo: En lyxig anti-age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och lugnar stressad hud. Avokado och Squalene stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hyaluronsyra och Pentivitin, ökar fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger en anti-age effekt. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.

Användning på dagen: Applicera masken generöst på ett väl rengjort och fuktat ansikte och dekolletage. Låt verka 10–15 min. Stryk av överflödig mask, alternativt skölj av produkten.

Användning på natten: Låt produkten verka under natten medan du sover. Skölj av med ljummet vatten och upprepa ännu en gång vid behov.

Pris: 499kr

 

Även denna bodylotion Créme de la Créme från samma märke är ljuvlig!

Mette Picaut bodylotion, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: En rik och exklusiv body lotion som absorberas lätt och gör huden sammetslen. Fair Trade och ekologisk aloe vera ihop med ett 24 h fuktkomplex hjälper huden att bibehålla sin ideala fuktnivå. Havtorn, citronmyrten, aprikoskärneolja och squalene boostar med djupgående näring. Stramar upp huden och ger ny mjukhet.

Pris: 499kr

 

 

 

Pressutskick

Kommentera