Hej från SVT!

Ville bara titta in och önska er en fin lördag! Själv jobbar jag hela dagen och kvällen på SVT idag 🙂 Vissa dagar är det ren och skär panik över att behöva jobba framför speglar, gör allt för att inte se mig själv haha. En SÅN dag, då precis allt känns fel, håret, huden, kläderna.. osv. Bara därför kände jag mig tvungen att lägga ut en bild fast jag kamouflerade mig själv med ca 1000 filter först hehe..

Måste peela ansiktet ikväll och fuktbomba med en härlig mask – längtar redan! Hoppas det gör underverk på detta trötta ansikte. Ska försöka hinna med en massage i veckan också. Skräcken över bröstcancer som jag skrev om har verkligen slitit på mig – hua! Är inte i fas än men snart så! ♥

Har sååå mycket roliga jobb nästa vecka, ska även på en gala, yay!!

Kicki Burman Makeupartist, Kicki makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman ,svt

 

Kram på er!!

2 reaktioner på ”Hej från SVT!

 1. Jag vill bara säga att jag är glad att du är frisk. Det är klart det måste tärt på dig, inget som syns dock.
  Sen vill jag också säga att jag äntligen köpt Dermalogicas Special Cleansing gel. Och jag älskar den. Så bra!

  • Tusen tack fina du!! ♥

   Ja visst är den bra!! Har använt den i flera år och jag älskar den!! 🙂

   Stor kram!!

Kommentera