Vårnyheter från IDUN!

Här kommer lite vårnyheter ifrån IDUN till naglar och läppar.

 

Nagellack!

IDUN våren 2017, femme.dalnix.se/kickiburman

img_3252

Produktinfo nagellack: När mörkret försvinner och våren är på ingång firar vi med ordentligt med färg! Färgstarka lack på händer och fötter är helt rätt i vår och sommar och piggar upp vilken outfit som helst. Vårens nya nagellack från IDUN Minerals går i lila, rosa och turkos med poetiska namn som Ametrin, Stjärnsafir och Azurit, hämtade från ädelstenar i klara, starka färger.

IDUN Minerals nagellack, med 5free formula*, är utvecklade för att vara extra hållbara och ge fin glans. De är berikade med mineraler, vitaminer och mandelolja. I serien ingår även under- och överlack, inklusive ett snabbtorkande, som innehåller keratin.

IDUN Minerals nagellack finns i 20 olika nyanser.

Pris: 95kr

 

Läppglans och läppstift!

img_3254

img_3255

img_3256

 

img_3258

img_3259

img_3260

 

Produktinfo: Ingen look är fulländad utan perfekta läppar. Läppstift ger färg och form och väcker uppmärksamhet. I februari lanserar IDUN Minerals nya läppglans och läppstift som inspirerats av det enkla och naturliga. Jordnära nyanser i kalla och varma bruna toner för en trendig, mjuk look är helt rätt 2017. Neutrala läppar i rosa eller bronze är perfekt i kombination med kraftig ögonmakeup.

Totalt lanseras 8 nyheter för läpparna inklusive fyra läppglans, två krämiga respektive två matta läppstift. Läppglansen har ljusa, neutrala nyanser med och utan skimmer. Läppstiften går i beige, brunrött och skimrande bronze.

IDUN Minerals läppserie omfattar läppglans och läppstift i totalt 28 nyanser för alla personliga smaker och tillfällen, från elegant nude till sensuellt rött. Namnen har inspirerats av bär, rosor och äpplen. Alla läppglans och läppstift innehåller högrenade mineraler, nordisk hjortronolja som är närande och återfuktande samt vitamin E med vårdande effekt. Produkterna innehåller inte parfym eller konserveringsmedel.

Pris läppglans: 175kr

Pris läppstift: 195kr

 

 

Pressutskick

Kommentera