Lipstick Queen – nu på Sephora!

Grönt läppstift kanske ni tänker nu 🙂 Men se här:

 

LIPSTICK QUEEN – FROG PRINCE

 

blogg.kickimakeupartist.se, Lipstick Queen, Kicki Makeupartist

img_3267

img_3265

img_3266

Produktinfo: ”Saker är inte alltid vad de utger sig för att vara. Ibland måste du kyssa några grodor innan du hittar prinsen!” Poppy King, grundare av Lipstick Queen Dra åt dig blickarna med Frog Prince, ett anmärkningsvärt, smaragdgrönt läppstift som förvandlas till en magisk rosenrosa nyans vid kontakt med läpparna. Låt dig inte luras av den djupgröna färgen hos detta halvtransparenta läppstift – det gröna reagerar med värmen på läpparna och förvandlar dem till en intensiv, älvliknande sagoros. Inga läppar kommer att se likadana ut i denna nyans då den anpassar sig efter ditt pH samt din naturliga färgton, vilket gör att den ser helt olika men alltid smickrande ut på alla hudtoner. Vitamin E och sheasmör gör läpparna mjuka, återfuktade och läckra. Och precis som äkta kärlek, är denna förtrollande nyans gjord för att vara. Läpparna förblir sagolikt rosa hela dagen lång efter endast en dröjande, magisk kyss från Frog Prince.

Pris: 245kr

 

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Lipstick Queen – nu på Sephora!

    • Haha ja visst är den knasig 🙂 Ska se om jag kan få en bra bild så man ser den på läpparna 🙂

Kommentera