Två plåtningar på en dag!

Min fredag startade där jag trivs allra bäst – i fotostudion! Jobb med Shape Up Magasin stod på schemat och framför kameran var Olga Rönnberg. Det var första gången jag träffade henne – såå härlig!! Hela teamet var helt underbara, blev så fylld av positiv energi efter vi var klara ♥.

Här pudras det på lite 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, shape up magasin, Kicki Makeupartist, Olga Rönnberg, Mama fitness

 

Jag sitter på golvet med en hårfön i handen som jag ska rikta på Olga – den fick agera fläkt då fläkten i studion var trasig 🙂

img_0189

 

Lite mera piff! img_0176

 

img_0201

 

Här var morgonens härliga team! img_0209

 

Efter detta så tog jag en promenad till en av våra partiledares kontor som jag jobbar en hel del med, hon skulle fotas för en tidning, vi var både utomhus och inomhus. En väldigt härlig fredag som avslutades med att min mamma och pappa kom på besök – dom fick biljetter i julklapp till en musikal 🙂 Väldigt lyxigt att ha dom på besök igen, det var ju bara två dagar sedan mamma åkte ifrån Stockholm men detta besök är ju betydligt trevligare än förra med hela mammografi historien..

Kram på er!!

 

Kommentera