Kommer jag dö nu?

”Vi har hittat en knöl i ditt bröst” de orden i början på januari blev startskottet på ett rent helvete. Mitt år fick verkligen en rivstart med många tårar, panikångest, dödsångest och fullständigt kaos. Det var på en mammografi man såg en knöl, en knöl jag inte har känt själv men efter provtagning har man nu, just idag konstaterat att det INTE är bröstcancer och jag är så tacksam och ödmjuk till livet! TACK mamma som släppte allt och kom till Stockholm för stöttning, torkat tårar och sällskap ♥

Nu lämnar jag januari bakom mig och kliver in i februari med en ”ctrl + alt + delete” känsla dvs omstart 🙂

Livet är så skört men nu firar vi med champagne och semla – två saker jag älskar!

img_0152

 

Livet hörrni, det är inte ofta jag delar med mig av det privata men livet är inte bara roliga jobb, härliga events, middagar och champagne med vänner. Glöm inte att gå på mammografin! ♥

Kram Kicki

22 reaktioner på ”Kommer jag dö nu?

 1. Vad skönt för dig!! Jag fick samma besked 2004 men tyvärr var det en utvecklad cancer och ena bröstet togs bort. Jag överlevde som de flesta gör idag! Jag upptäckte knölen på en semester när jag skulle smörja in mig. Ångest deluxe i en vecka innan jag kom till Sverige………..
  Härligt fira på kram

 2. Oj, vilken jobbig tid. Jag som tyckte det var jobbigt att bara vänta på beskedet från mammografin, kan inte ens föreställa mig den paniken att få höra att man har en knöl. Skönt att allt gick bra. Kram

  • Stort tack fina du! Ja det har varit en tuff tid men nu kan jag andas ut 🙂 ♥

 3. Jag förstår att ni firar! Livet är skört och kan när som helst vändas upp och ner. Champagne och semla med någon man älskar låter som en perfekt nystart på året!

 4. Oj det måste varit jobbigt. Tur det inga var något allvarligt. Har också en gång väntat på besked o hade sådan oro. Men det gick bra. Ha det nu fint o tack för bra blogg. Kram.

 5. Skål för det Kicki!

  Min kompis syster hade inte samma tur. Hennes knöl slank läkarna förbi på mammo och nu ett år senare har de tagit ut en tumör på 9×15 cm. Aggressiv och cellgifter startar på måndag. Vi kan bara hoppas att det går bra.

  Livet är skört, fira varje dag!

  • Ja skål! 🙂 Vilken himla pärs..

   Fy så jobbigt för din kompis syster och ni som är henne nära! Hoppas verkligen allt får gå bra!

   Kram!!

 6. Tack för att du delar med dig, mammografi är fantastiskt OCH viktigt! Min bröstcancer upptäcktes i en rutin undersökning och nästa vecka har jag har cancerfri i 2 år – ser fram emot många frisk år 🙂 Men underbar rutin och värd alla skattepengar i heeeela världen!

Kommentera