Idrottsgalan – Yvette Hermundstad och Emma Igelström!

I dag har jag haft besök av två fantastiska kvinnor! Idrottsgalan går av stapeln ikväll och jag fick sprida lite glitter över Yvette Hermundstad och Emma Igelström ♥

Först ut var Yvette! När Yvette gör sina sportsändningar så är vi lite sparsamma med makeupen men nu när det är gala så kan man ta i lite mera vilket är roligt 🙂 Håret ville vi varken ha rakt eller lockigt så jag ”lockade” det med en tjock plattång ifrån GHD så blir det mera rörelse i håret än lockigt 🙂 Jag använde den fantastiska Babor Age ID foundation på Yvette som jag har skrivit om tidigare!

Idrottsgalan 2017, Kicki Makeupartist, Yvette Hermundstad, Emma Igelström

Idrottsgalan 2017, Kicki Makeupartist, Yvette Hermundstad, Emma Igelström

 

Sen var det Emma Igelströms tur! Jag började med att platta hennes hår sedan använde jag en locktång ifrån GHD och lockade håret med den. Vi ville ha lite rufsigt hår, inte perfekta lockar utan lite rockigare, modernare 🙂 Sminkade henne i guld bruna skuggor och använde en grön penna under ögat för att plocka upp färgen i klänningen 🙂 PÅ Emma hade jag MAC foundation.

Idrottsgalan 2017, Kicki Makeupartist, Yvette Hermundstad, Emma Igelström

298_image_4_hero

 

Idrottsgalan 2017, Kicki Makeupartist, Yvette Hermundstad, Emma Igelström

img_3084

 

Detta har blivit en stor penselfavorit! Använder den till att applicera foundation, sååå bra!! img_3085

 

Kram på er, hoppas ni har haft en bra start på veckan 🙂

Kommentera