Perfekt nattkräm!

De nätter jag inte sover med nattmask så använder jag en riktigt bra nattkräm! Använder aldrig min dagkräm över natten. En stor favorit är denna ifrån Exuviance som jag har avverkat många tuber av 🙂 En höjdarprodukt om ni frågar mig!

Exuviance Age Reverse Night Lift!

Exuviance nattkräm, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Intensifiera hudens naturliga reparationscykel som sker under natten med denna unika och mångsidiga formula med ingredienser som motverkar åldrande. Hjälper till att bygga upp nytt kollagen, förhindrar nedbrytning av kollagen och stärker hudens underliggande struktur. Ger hy som är fastare, med färre linjer som otvivelaktigt ser yngre ut.

Användning: Applicera produkten på ansikte och hals varje kväll efter rengöring och toner. Det kan uppstå en lätt fjällande eller stickande känsla. Om det känns obehagligt minskas användningen till varannan dag tills huden har vant sig. Känslig hud: Använd varannan dag i två veckor, därefter en gång om dagen. Age Reverse serien är mycket aktiva och effektiva anti-age produkter som är framtagna för tålig, normal och något känslig hud.

Pris: ca 600kr

 

 

Pressutskick

Kommentera