TVÅ FAVORITER FRÅN BABOR!

Ni vet att jag älskar nattmasker, dvs en ansiktsmask som får verka under natten. Jag har testat denna ifrån BABOR samt ett serum från samma märke som jag verkligen gillar och vill rekommendera!

Babor, femme.dalnix.se/kickiburman, hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman

 

BABOR anti-aging overnight mask

img_2988

Produktinfo: Skönhetssömn med anti-aging effekt! Rik och närande mask för behandling över natten som hjälper huden att reparera sig. Boostar huden med fukt!  I denna exklusiva precisionsformulering samverkar fyra aktiva ingredienser Telovitin, Agicyl, Epocyl och Lumicol för att ge tillbaka huden dess ungdomliga vitalitet och lyster. Huden ser slätare och fastare ut med en jämnare hudton och känns silkeslen vid beröring.

Pris: 765kr

 

BABOR ant-aging serum

img_2989

Produktinfo: Magiska droppar som ger trött hud ny lyster och vitalitet. Närande anti-aging serum för torr hud. För en föryngrande och utjämnande effekt varje dag. Innehåller en precisionsformel som förlänger cellernas livscykel och saktar därmed ner hudens åldrandeprocess. Vidare motverkas nedbrytning av kollagenfibrer och oxidering av huden minskas vilket bevarar hudens elasticitet. Ökar kollagen- och elastinsyntesen och därmed minskar rynkornas djup. Slutresultatet ger ny vitalitet, fastare hud med en jämnare hudton.

Pris: 1830kr

 

 

Pressutskick

Kommentera