Tips på ett intensivt fuktgivande serum!

Vill tipsa om ett underbart serum! Älskar detta ifrån Exuviance, jag är inne på min 3e flaska nu och det är ett gott betyg 🙂 Det är ett intensivt fuktgivande serum som ger huden nytt liv!

Exuviance – Vespera Bionic Serum

Exuviance Vespera Bionic Serum, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Detta serum passar alla hudtyper och åldrar och har bevisade effekter för intensiv fuktgivning, bekämpning av fria radikaler och hudföryngring utan att på något sätt stressa huden. Passar även Rosacea, extremt torr hud och akne då det lugnar och reparerar effektivt utan att stressa huden. Applicera ett par droppar med fingertopparna direkt på rengjort ansikte (efter toner). Applicera serumet noga på huden kring ögon, panna och läppar/näsa. Smörj även in övriga ansiktet.

Pris: ca 600kr

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Tips på ett intensivt fuktgivande serum!

  1. Jag brukar låna denna samt kräm från samma märke hos min svägis, men det skänker ingen tillfredställelse alls. Jag vet att hudvård behöver några veckor på sig, men när jag vaknar och huden stramar så måste jag tillföra något annat som skänker frid direkt.
    Haha, låter som att jag är religiös, men man kan ju bli salig på sin tro så.. 🙂

    • Jag hoppas du har hittat en hudvård som funkar för dig! 🙂 Denna har gjord underverk för min hud!

Kommentera