Nyfiken på!

Apropå Smashbox rouget jag var nyfiken på så är jag även nyfiken på denna produkt ifrån Smashbox! 🙂 Har ni testat den? Jag använder ju i stort sätt alltid primer ifrån Smashbox men denna har jag inte testat än 🙂 Får bli ett inköp av denna också!

Photo Finish Oil Primer

smashbox photo finish oil primer, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Förälska dig i din hud innan du lägger på makeup med den första primern någonsin som utformats med en lättviktig och skimrande olja. Den snabbabsorberande blandningen av 15 essentiella och lipidrika växtoljor penetreras omedelbart i huden och återfuktar ditt ansikte för en sömlös foundationapplicering för en daggfrisk och ungdomlig finish. Faktum är att du kanske bestämmer dig för att strunta helt i makeupen.

Våra studioartister älskar ansiktsoljor eftersom de ger så mycket lyster, och använder sig gärna av våra primers för att förbereda huden för makeup. Därför kändes det som ett vinnande koncept att utveckla en unik formel som ger samma resultat som båda våra kultprodukter tillsammans. Signaturblandningen är den perfekta fusionen av 15 oljor som jojoba, arabica och argan, samtliga handplockade för sin kända effekt på huden. Kamomill- och lavendelolja lugnar huden och den tunna slöjan minskar förekomsten av torra, fina linjer och ger huden ökad lyster.

 

Pris: 345kr

6 reaktioner på ”Nyfiken på!

    • Jag tror den är toppen MEN den kommer inte göra skillnad på huden och få bort din torrhet, det måste din hudvård göra. 🙂

    • Har aldrig testat den på fet hy så jag kan inte svara på det tyvärr. Kram!

Kommentera