Säg JA!

Hur har ni det? Har ni börjat jobba igen efter julledigheten? Jag börjar jobba på måndag, längtar sååå mycket hem till Stockholm nu. Åker i morgon, yaaay!! 🙂

I morse vaknade jag 08.30 (trodde jag) klädde på mig, klev upp och tyckte huset var ovanligt tyst och det var mörkt ute, tittade på klockan igen och den var visst bara 03.30.. Det var bara att klä av sig och gå att lägga sig igen haha! Febern ställer till det för mig tror jag, helt vimsig!

I år ska jag säga ”ja” till allt, ja nästan allt i alla fall. Tror livet blir betydligt roligare då 🙂 Livet för mig är delvis att samla på minnen så jag kommer göra mera saker, säga ja oftare och vara ännu mera spontan än tidigare.

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist

 

5 reaktioner på ”Säg JA!

 1. Härligt. Jag vill också säga ja mer. Vill gärna åka till Dubai. Alla som varit där är nöjda.vad mycket snö stackars djur o nu till kvällen ska komma ännu mer. Dom hinner inte ploga. Tänk syrran som bor på tranarö vad dom får skotta o sen jobbar centralt i stan.Ang smachbox oljan hört bra om den. Men vågar inte använda olja på ansiktet tänk om det täpper till o du får världens finne. Men många har olja i ansiktet. Så jag skulle behöva men vågar inte o har tunn hud. Ha det fint.

 2. hi hi det var väl lite väl tidigt…Å vet du vad jag önskar mig för i år? Lära mig att fixa ”dramatiska” ögon, sådan där ögonmakeup som man inte har precis varje dag… kan du visa hur? kram Maria e

  • Haha ja det var lite väl tidigt! 🙂

   Det är bara att öva öva öva vad gäller ögonmakeup – ska se om jag hinner fixa en guide till det. Jag lagt ut en del klipp och tips ang detta tidigare 🙂

   Kram!

   • har ett ännu bättre förslag; varför inte anordna en tävling där priset är en dag med makeup o dig! Förstår att det där med häftiga ögon inte kommer direkt, lät kanske så i min förra kommentar, förstår att det faktiskt behövs utbildning o så… Kram Maria e

   • Bra idé, jag ska se om det kan funka, jobbar så mycket men det vore verkligen roligt! 🙂 Kram!!

Kommentera