Sjuk..

Så typiskt! Precis när jag kom igång med träningen ordentligt så åkte jag på en rejäl ”mansförkylning” ni vet den sorten då man känner sig extra sjuk hehe! Hoppas den försvinner fort, får i alla fall sällskap i soffan med denna sötnos ♥ Vi plöjer serier och dricker te,  ja inte katten men jag 🙂 Katten håller mig varm! 🙂

Kan ni inte ge lite förslag på bra serier så jag kan roa mig!

blogg.kickimakeupartist.se

4 reaktioner på ”Sjuk..

  1. Krya på dig, ta det lugnt! Samma här, en väääldig seg förkylning/influensa, var hemma från jobbet och det blir så imorgon med..blä! Har du sett ”Happy Valley” på svt? En brittisk kriminalserie (sonå har jag stor kärlek för) utöver det vanliga, så himla bra!! Se den! ”Luther” med Idris Elba, hmm 😉 också kanon (brittisdk, kriminalare den med). Indian Summers, den har allt, och man måste älska fotograferingen, kläderna, ja, allt (inte kriminalserie :-)) Några tips, kolla in dem! Kram

  2. Jag har fastnat i Reign på Netflix men även Gåsmammman är grym finns två säsonger på CMore 🙂 Krya på dig!!

Kommentera