MEDIK8 R-RETINOATE!

5e och sista produkten i gruppen aktiv hudvård för Daisy Beauty Awards som jag utvärderar är denna:

MEDIK8 R-RETINOATE 

MEDIK8 , femme.dalnix.se/kickiburman, aktiv hudvård

PRODUKTINFO: r-Retinoate Youth Activating Cream är ett verkligt genombrott inom anti-age-hudvård. Denna superexklusiva 24h-creme innehåller Medik8s patenterade retinyl retinoate, som visat sig vara 8ggr effektivare och ge mindre hudirritation än retinol, när det gäller att stimulera kollagensyntesen och cellomsättningen, reducera fina linjer och rynkor samt förbättra hudens struktur. r-Retinoate® har en lätt konsistens och en mycket diskret och tilltalande doft. Passar alla, framför allt de med mogen hud som vill ha en allt-i-ett-lösning för att reducera ålderstecken.

Perfekt för dig som använt A-vitamin tidigare och vill öka effekten för snabbare resultat. Fungerar också för dagtid då retinyl retinoate inte reagerar med solljus. Dessutom behöver produkten ingen invänjning tack vare den inkapslade, stabila formen av A-vitamin.

ANVÄNDNING: r-Retinoate är utvecklad för att användas morgon och kväll. Applicera en liten mängd (2 till 3 pumpningar) efter rengöring och arbeta in jämnt över hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Låt sjunka in i huden innan du applicerar solskyddskräm på morgonen. Låt sjunka in i huden innan du eventuellt använder en fyllig nattkräm för extra fukt.

 

Då har jag presenterat alla 5 finalister, har du testat någon av dessa? Vad tycker du om dom? Jag får ju inte berätta mina personliga åsikter om produkterna än, det får jag göra då vinnaren har utsätts på galan i februari 🙂

 

 

Kommentera