GOD JUL!!

God Jul fina ni!! ♥

Hoppas ni har en härlig jul! Igår var vi och firade julen hos min bror och hans familj. Han har ju 3 döttrar, tvillingar på 1,5 år och en tjej till på 3,5 så det var fullt upp tills dom stupade i sängen haha! Så härligt att se dom igen dock!

blogg.kickimakeupartist.se

 

Det första jag ALLTID måste göra när jag och Elsa ses är att måla hennes naglar (hennes krav) 🙂 ALLTID i rosa lack! 🙂 här blåser vi på naglarna för att skynda på torkningsprocessen. Svårt att få en 3,5-åring att sitta still och vänta på lack att torka haha.img_9830

 

Jultomten kom till allas förtjusning, Elsa har sagt till alla tomtar hon träffat på under december månad att allt hon vill ha är en trumpet(!). Tydligen så får Pippi Långstrump en trumpet i julklapp och då Pippi är en stor idol så ville hon ha samma. Glädjen i hennes ögon när hon fick trumpeten var oslagbar. Det var svårt att få fram ett ljud i trumpeten till en början men sen satt det som en smäck 🙂img_2874

 

Astrid vandrade omkring mest hela kvällen med strumpbyxor över huvudet(!?) Haha, skrattade så gott åt denna spjuver. img_2886

 

När tomten kom ville hon dock sitta i mitt knä på säkert avstånd.

blogg.kickimakeupartist.se

img_9835

 

Vi åt mycket god mat, min bror är en stjärna i köket efter många år i krogbranschen, köttbullarna stod jag för dock 🙂

blogg.kickimakeupartist.se

 

Vi avslutade kvällen med en hemlagad räksoppa och sedan åkte vi hem och slocknade i sängen. En riktigt mysig jul!

I morse blev jag väckt vid 09.00 då kidsen stormade in hemma hos mina föräldrar 🙂

Elsa stängde in hennes bästis som är farfar (min pappa) i ett av rummen för att leka med mitt gamla dockhus och tvillingarna åt frukt under tiden jag åt min frukost.

Sara och Astrid njöt med högljudda mmmmmm av mandariner, dom älskar frukt 🙂

blogg.kickimakeupartist.se

img_2891

 

Efter lunchen så åkte vi till ett lekland så kidsen fick springa av sig och som dom sprang, helt orädda och tuffa så skulle allt testas 🙂 Två härliga dagar med familjen och flera hinner det bli 🙂

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram på er!!

2 reaktioner på ”GOD JUL!!

Kommentera