PIXI GLOW PEEL PADS!

Då var det dax att presentera den 3e finalisten i gruppen aktiv hudvård för Daisy Beauty Awards som jag utvärderar och betygsätter 🙂

PIXI GLOW PEEL PADS

PIXI GLOW PEEL PADS, aktiv hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman

img_2823

PRODUKTINFO: Pixi Glow Peel Pads har en mycket effektivt exfolierande verkan då dessa kuddar innehåller 20% glykolsyra vilket hjälper till att skapa mer lyster till din hud. Vid en regelbunden användning har Glow Peel Pads en sammandragande effekt på förstorade porer, hjälper till att reducera synbarheten av blemmor och fina linjer och samtidigt främja en jämnare hudton. De är berikade med vitamin E och aloe vera för att ge din hud näring samtidigt som den hjälper till att ha en avslappnande effekt.

Använd på kvällen. Applicera på ansikte, hals och dekolletage och låt verka i 2-3 minuter. Skölj med kallt vatten för att neutralisera syran (lätt stickande efter applicering är normalt). Undvik ögonområdet.

 

Kommentera