SERUM LADDAT MED C-VITAMIN!

Här kommer ytterligare en produkt som är finalist i Daisy Beauty Awards i kategorin aktiv hudvård som jag testar, utvärderar och betygsätter (som jag skrev om igår). Detta är alltså en produkt av 5 som ska betygsättas.

DERMACEUTIC TRI VITA C30

DERMACEUTIC VITA C30, AKTIV HUDVÅRD, WWW.FEMME.SE/KICKIBURMAN

PRODUKTINFO: Tri Vita C30 innehåller hela 30 % C-vitamin och är det kraftfullaste i branschen. En innovativ kombination av tre former av vitamin C för att nå alla hudlager och ge effekt över en längre tid. Vitamin E & Ferulsyra Estrar är kända antioxidanter som ökar och förbättrar verkan av vitamin C. Serumet motverkar oxidativ stress orsakad av UV-exponering, aktiverar kollagenbildningen, förbättrar hudens elasticitet, jämnar ut hudtonen samt jobbar lugnande vid hudinflammation. Dessutom ger den en fantastisk lyster! Parfymfri.

ANVÄNDNING: Applicera på ansikte och hals morgon eller kväll under dag/nattcreme. Applicera ej exfolierande produkt över. Avsluta alltid med högt solskydd dagtid. Vänj gärna in produkten, avbryt behandlingen om huden blir röd eller irriterad. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.

 

Kommentera