Paula´s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster!

Hua, jag får rysningar när jag ser mina naglar haha, jag ska lacka om dom ikväll 🙂 Avskavt nagellack är verkligen osmickrande MEN blunda för det och se i stället produkten jag håller i och köpte häromveckan 🙂

PAULA´S CHOICE RESIST MOISTURE RENEWAL OIL BOOSTER

Paula´s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster, bästa hudvården, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Denna unika blandning av nio mjukgörande, icke-doftande, antioxidant rika växtoljor lugnar och ger en torr hud maximal åter fuktning. Man återfår sin ungdomliga lyster då de essentiella fettsyrorna reparerar hudens barriär och återställer smidighet och elasticitet, samtidigt som de verkar lugnande på irriterad hud. Den icke-oljiga och lätta konsistensen absorberas snabbt och huden behåller sin lyster hela dagen.

Resist Moisture Renewal Oil Booster är perfekt för alla med torr, till mycket torr och/eller känslig hud som vill boosta effekten av sin fuktighetskräm. Detta är en lätt ansiktsolja som kan användas ensam eller läggas till ett serum eller en fuktighetskräm, för att få bättre resultat och ge den en extra dos av närande och reparerande ingredienser.

 

 

 

Kommentera