Ny hudvård! Paula´s Choice!

Häromveckan så klickade jag hem denna produkt från Paula´s Choice som jag har varit sugen på länge! Jag fullkomligt älskar masken jag köpte samtidigt och skrev om häromdagen, sover med den flera gånger i veckan. Nu är det dax att testa denna produkt! Jag passar verkligen på under vinterhalvåret att peela, fräta, syra huden – den kommer stråla ordentligt till sommaren 🙂 Är dock alltid noga med SPF även under vinterhalvåret och särskilt när jag använder peeling av olika dess slag.

PAULA´S CHOICE SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID

Paulas choice 2% BHA, femme.dalnix.se/kickiburman

 

PRODUKTINFO: Effektiv för: Anti-aging, acne, förstorade porer, rynkor, rodnad, pormaskar, extra känslig hud, keratos pilaris.

– Exfolierar både hudens yta och inuti porerna verkar med en koncentration av 2% salicylsyra (BHA) och ett pH-intervall av 3,2 till 3,8.

– Lätt, en icke tillslutande gel formulering som lätt absorberas av huden.

– Salicylsyra har en naturligt anti-inflammatorisk (lugnande) och antibakteriell effekt på huden.

– Kan bäras under makeup, solcreme, fuktcreme, eller specialprodukt.

– 100% fri från parfym och färgämnen.

 

Tips! Pormaskar påverkas inte av desinficerande medel (de orsakas inte av bakterier som acne), men i de flesta fall, svarar de mycket väl på effektiv BHA produkt. 2% Beta Hydroxy Acid Liquid är mer effektiv mot långlivade, envisa pormaskar än BHA i lotion form.

 

ANVÄNDNING: Applicera på väl rengjord hud. Fukta en bomullspad och applicera över ansiktet. Skölj ej. Följ upp med serum, fuktighetscreme, och/eller specialprodukt.

 

PRIS: ca 349kr

Kommentera