Plåtning med Axel – Melodifestivalen 2017!

Idag stod ytterligare en plåtning på schemat med en Melodifestivalartist – denna gång var det Axel Schylström som ni säkert känner igen från Idol 🙂 Axel har en väldigt stark historia då han för några år sedan fick brännskador på 70% av kroppen, han fick 16000 volt genom kroppen och har genomgått en lång rehabtid med många operationer. Han var med i Idol förra året och nu är det Melodifestivalen som gäller! All lycka till Axel!

Teambild 🙂 Per Kristiansen fotade, Niklas Berglind stylade och jag sminkade. Robert längst ner till höger är ifrån skivbolaget och man skrattar alltid så magen krampar när han är med. 🙂 En rolig dag i studion och en massa snygga bilder på Axel som var en stjärna framför kameran! Jag sminkade även honom för två veckor sedan på pressdagen för Melodifestivalen 🙂

Axel Schelström, Melodifestivalen 2017, Idol, femme.dalnix.se/kickiburman

Kommentera