Älskar nattmask!

Jag har bytt ut min nattkräm mot nattmask några gånger i veckan och min hud älskar mig för det!

Jag har länge sneglat på Paula´s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment och slog till häromdagen. Åh så bra den är! Jag tjoffar på ett rejält lager på kvällen innan jag ska gå och lägga mig, masserar in den ordentligt och låter överskottet sjunka in så det inte kladdar på kudden. Sköljer sedan bort på morgonen! Man kan även använda den som fuktkräm! Ser fram emot att testa flera Paula´s Choice produkter då jag klickade hem några olika 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Paula´s Choice skin recovery hydrting treatment mask, nattmask, nattkräm, kräm för torr hud

Produktinfo: Använd på väl rengjord hud. Applicera ett generöst lager över ansikte och hals. Låt verka i minst 20 minuter och skölj sedan med vatten eller låt verka över natten.

Passar dig med eksem, känslighy, mogenhy, normalhy, rodnad, rynkor, torrhy.

Finns att köpa på Skincity. Jag slog till när dom hade rea på den men det kostar inte alls så mycket till ordinarie pris heller, den landar på 249kr om jag inte minns helt fel! Värd var enda krona!

Kommentera