4 reaktioner på ”Essie winter 2017!

 1. Jag hade inte haft något emot party on a platform och go with the flowy!
  En tävling med dessa fina lack kanske

 2. Kicki,
  det finns bara en blogg som jag MÅSTE besöka dagligen och det är din! Som hyfsat nybliven 2-barnsmamma är det underbart att få fortsätta bejaka den del av mig själv som verkligen känns JAG, Make up-nörden 🙂
  Tack för fina bilder och tips på produkter! Jag blir sugen på att testa varenda en! Topp 3 på min önskelista till tomten (är visserligen 33 år ) mascara från Marc Jacobs, blush från Marc jacobs och så produkten för frissigt hår 🙂
  Ha en fin dag!

  • Åhhhh nu gråter jag av lycka!! Tusen tack för det fina orden!! <3 <3 <3 Du anar inte hur glad jag blir!!

   Hoppas tomten ser din önskan för du kommer älska alla dom 3 produkterna – dom är ljuvliga!! 🙂

   Stor kram!!

Kommentera