New in! 4 tröjor!

Har fått lite önskningar om att visa er lite mera av kläder jag köper. I dag var jag på stan och skulle köpa en riktigt tjock locktång, en som inte gör håret lockigt utan mera en ”fönad look”. Kom hem med 4 tröjor och ingen locktång.. så kan det gå! 🙂

Jag är ju en frusen själ, fryser så det gör ont i kroppen! Stickade varma kläder på vintern är ett måste för mig om jag ska överleva. Skulle helst gå inlindad i en el-värmefilt hela dagarna eller om det fanns kläder med värmeslingor i så skulle jag köpa dom på en gång haha! Hittade dock denna mjuka mysiga cashmere tröjan på HM med axtra långa armar, satt som en smäck! 🙂

Mode, outfit, Zara, HM, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Sprang igenom Zara och hittade denna fina stickade skönhet som blev min! 🙂img_2726

 

Måste även tipsa om Zaras t-shirts! Så bra kvalité, håller formen jättebra trots det billiga priset på 59kr. Jag har typ två av varje färg och nu köpte jag en till svart och grå – verkligen färgglatt haha 😉 Gillar dessa som är lite längre bak än fram! Då döljer dom röven bra de dagar man inte vill visa den hehe!

img_2727

img_2728

 

Jakten på en tjock (38mm) locktång går vidare! 🙂

Ha en trevlig lördagskväll!

Kommentera