Beauty hack! Smält ner läppstiften!

Eftersom jag åker runt så mycket på olika jobb så försöker jag alltid minimera min packning så väskan ska bli så lätt som möjligt. Paletter är ju guld värda för oss som jobbar som makeupartister!

Häromdagen köpte jag en palett på MAC för läppstift, så istället för att släpa runt på en massa olika färger så har jag nu påbörjat att smälta ner mina MAC läppstift i paletten 🙂

MAC läppstift, palett, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Detta är det jag använde 🙂

img_2669

 

Ser lite skumt ut haha, men mjuka upp/smält läppstiften över värmeljus, det tar tid och är pilligt – tålamod krävs.img_2673

 

Här är jag en bit på vägen 🙂 Bara 6 läppstift kvar men det tar jag i morgon för tålamodet tog slut.. Jag har skrivit på små lappar under paletten vad läppstiften heter så jag kan fylla på när det tar slut och om den jag sminkar vill veta vad jag använder 🙂 Ofta så blandar jag flera olika färger för att få den nyansen jag vill ha så detta underlättar verkligen jobbet 🙂

img_2679

Kommentera