Två event på en dag!

Heej!

Hur mår ni? Denna dag har verkligen gått i ett 🙂 Började morgonen med TV4 sminket, vi var till MAC PRO STORE som nu har öppnat på Biblioteksgatan, vi hade en Masterclass där, så himla skoj!! Det är så roligt att se andra makeupartister jobba 🙂 Han gjorde gudomligt snygga glitterläppar!

MAC PRO STORE, femme.dalnix.se/kickiburman

img_2572

img_2573

 

Som en godisbutik – nej bättre än en godisbutik rättare sagt 🙂 Om jag shoppade? Hehe hell yeah! Det finns alltså produkter i  MAC Pro – butiken som inte finns i övriga MAC butiker, ni skulle ha sett oss, 2o makeupartister från TV4 sminket blev som barn i en godisbutik haha!

img_2574

img_2575

img_2578

img_2584

 

Efter detta så gick jag om min kompis Emma som ni har sett i bloggen förut till ett Sushiställe och käkade lunch, det var galet gott!! Emma är frisör och klipper många av programledarna på TV4.

img_2585

img_2589

 

Gick på stan en sväng efter lunchen och uträttade lite ärenden innan jag åkte hem och andades i 2 timmar, sen var det dax för nästa event, mooot Café Opera där bl.a Real Techniques tog emot oss. Jag har ju tipsat er om deras penslar förut, dom är toppen!

Real Techniques event, café opera, femme.dalnix.se/kickiburman

img_2593

img_2599

 

Mötte upp fina Ellinor som är från samma stad som mig! Hon har också en skönhetsblogg, HÄR hittar ni henne!

img_2598

 

Det fanns makeupartister på plats och man fick välja mellan 3 olika looker, jag hann tyvärr inte med att bli sminkad. 🙂 img_2600

 

Lina fick en eyeliner, vi skrattade åt det faktum hur svårt det är att låta någon annan göra sin makeup när man jobbar som makeupartist själv som även Lina gör 🙂 Kontrollbehovet sätter lixom stopp för det 🙂

img_2601

img_2603

img_2605

 

Jag hade på mig mina ”clownbyxor” känner mig alltid lite som en clown i dessa haha.

img_2610

img_2616

Nu har jag landat hemma och ska se en film innan det är dax att sova, i morgon ska jag på ett frukostmöte med Akademikliniken!

Ha en fin kväll! ♥

4 reaktioner på ”Två event på en dag!

  1. O måste åka till affären vad kul. Jag har inte provat Mac men det är ju populärt jag kommer nog köpa en hel del. Spännande.

    • Åh jag kommer inte ihåg vad den heter men den ligger på Mäster Samuelsgatan typ mitt emot COW 🙂 Det var galet gott 🙂

Kommentera