Tips på julklapp – sminkpenslar!

Här kommer ett tips på julklappar till en peson som vill ha nya sminkpenslar! Bra sminkpenslar är verkligen viktig i en makeup. Real Techniques har släppt två kit med penslar som jag verkligen gillar. 🙂

Real Techniques penslar, femme.dalnix.se/kickiburman, julklappstips

 

Först ut är dessa tre, MULTITASKING KABUKI som kommer i en förpackning med en förvaringsväska också. Dessa penslar är helt nya och kan inte köpas separat utan enbart i detta set.

Pris: 319krimg_2491

img_2492

Face Brush: har ett vinklat snitt och kan användas för att lägga puder eller bronzer med.

 

 

img_2494

Rouge borste: har ett extremt avsmalnande snitt som kan användas för att applicera färg på kinderna, markera kindbenet och även användas för contouring.

 

img_2495

Eye Brush: har ett mjukt avsmalnande snitt som kan användas för att applicera färg till globlinjen, markera ögonbrynsbenet och skapa en mjuk linje intill fransraden.

 

Nästa kit är dessa tre som även dom kommer med en förvaringsväska. SPOTLIGHT ESSENTIALS från Real Techniques är ett set som samlat några favoriter från Bold Metals.

Pris: 699kr

img_2496

img_2497

Rouge: Denna rouge-borste är speciellt utformad för att ge en enkel applicering av rouge och highlighters. Skugga och highlighta för en perfekt makeup.

 

img_2498

Concealer: En concealer borste med platta kanter som täcker stora områden av ansiktet. De vinklade kanterna på borsten följer lätt konturerna runt ögonen, näsan och kinderna.

 

img_2500

Ögonskuggsborste: En borste med tät borst som gör den perfekt att använda för att blenda ut ögonskugga vid globlinjen och ögonlocken för en fin och jämn finish.

 

Jag jobbar mycket med penslar från Real Techniques och jag kan varmt rekommendera dessa!

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Tips på julklapp – sminkpenslar!

 1. Hej Kicki.
  På tal om julklappstips, jag har en 14 och en 15-åring som önskar sig ansiktskräm i julklapp, har du nåt märke att rekommendera? Finns det nåt märke som är lite extra inne för tonåringar just nu?
  Själv rör man sig ju mer mot hyllan med anti-age så det här är totalt främmande mark för mig 😉

  • Hej hej!

   Haha ja det var länge sedan man rörde sig i ungdomssektionen bland hyllorna haha!

   Vet du vad dom har för hudtyp? Acnebenägen? Fet? Torr? Köp en kräm som är anpassat efter deras hudtyp.

   Kolla in Blondinbellas märke, Löwengrip care, säljs på något av apoteken om jag inte minns helt fel 🙂 Även Body Shop borde ha dagkräm för tonåringar.

   Kram kram!!

Kommentera