TÄVLING!! Vinn underbara hårprodukter från O&M!

Äntligen är det dax för en ny tävling!! 🙂

Denna gång har du chans att vinna två produkter från O&M som verkligen känns ”Kicki”.

FRIZZY LOGIC SHINE SERUM 50ml: Bekämpa flygigt hår. Tämj vilda lockar. Frizzy Logic är en unik blandning av ursprungliga australiska ingredienser. Kallpressad certifierad organisk arganolja och makadamianötolja lugnar och slätar ut håret, står emot ogynnsam luftfuktighet och tillför glans – för ett silkeslent, lysande resultat. (Se mitt förra inlägg för resultat, testade produkten igår).

SURF BOMB 150ml: En daglig dos av fukt och näring. Ge torrt, skadat eller färgat hår lite kärlek med näringsrik tasmansk havstång, som är rik på vitamin A, B, C och E och innehåller 13 aminosyror som ger nytt liv till trötta eller stressade lockar. Perfekt beachhair produkt!

 

O&M Surfbomb, O&M Frizzy Logic, tävling, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Vad behöver du göra? Jo besvara en fråga och lämna en kort motivering till varför du vill vinna. Vinnaren bestäms på tisdag! Det är inte jag som bestämmer vinnaren utan en tjej på presskontoret, känns mest rättvist så! 🙂

Från vilken land kommer O&M? (tips, läs mitt förra inlägg 😉 )

1. Sverige

2. USA

3. Australien

 

 

Lycka till!

23 reaktioner på ”TÄVLING!! Vinn underbara hårprodukter från O&M!

 1. Australen :0)
  Härligt med lite nya produkter i ett vinter frissigt hår, kanske finns det hopp…

 2. 3 Australien
  Motivering:
  Jag behöver något som reparerar mitt hår efter arkeologisk utgrävning i Mellanöstern: det kom svett, jorddamm, sand, flugskitar, sot och stark sol in i håret och man måste tvätta det varje dag.

 3. O & M kommer från Australien.
  Blev genast väldigt intresserad av produkten/serumet igår då jag läste inlägget. Har själv tjockt långt hår som behöver något särskilt för att få bort den värsta frizzigheten.
  Har provat en del produkter/oljor men inte hittat det ultimata ännu………..

 4. Australien.
  Frizzy logic shine serum ger mig hopp
  Om att en dag bli av med frisset på min knopp
  Och med en surf bomb i mitt hår
  Kommer jag bli the bomb på beachen nästa år.

 5. Australien! Har provat många produkter mot friss och ofta ser det bra ut hemma, men efter en halvtimmes promenad till jobbet ser jag ut som ett troll i håret . Under hösten händer det att jag tar med plattången till jobbet för att ’bättra på’ innan jag vågar visa mig för kunderna!

 6. Australien. Dessa produkter verkar vara så spännande. Har hört talats om dom men inte provat dom ännu. Hoppas nu på turen och jag får chans att göra mitt hår vackrare och friskare. Klimatet i Sverige är ju ombytligt och kräver att vi har bra produkter till håret. Jag tror dessa produkter kommer göra en positiv ändring till en bättre hårkvalitet för mej. Skulle vara toppen o få prova dom o se skillnaden. Mvh Maria.

 7. O&M kommer från Australien.
  Vinner jag blir det en uppskattad julklapp till dottern.

 8. Från Australien.
  Åh skulle bli så glad om den kunde hjälpa för mitt tjocka frizziga hår, måste platta dagligen (både sliter på håret och tar sådan tid) Håller tummarna 🙂

 9. 3. Australien

  Har äntligen lyckats spara ut mitt tunna fina hår till axlarna men det är så frissigt att jag oftast får ha det uppsatt för att det inte ska se ut som om jag kammat mig med äggvispen. Om dessa produkter är det som kan rädda mig ber jag på mina bara knän om dem. Vill inte behöva klippa av mig håret bara för att jag inte får ordning på det.

 10. det kommer från australien

  skulle SÅ gärna vinna då jag ska till frisören imorgon o klippa ny frisyr. vore skoj med lite nya hårprodukter till också

 11. Rätt svar är Australien. Jag skulle så gärna vilja vinna detta kit då vintern och kylan har gjort mitt hår så svårt att styla. Skulle behöva lite bättre produkter som kan tämja mitt hår.

 12. Australien.
  Beach-grejen skulle jag ge till min pojkvän, som snor min egen beachfavorit från Kevin Murphy, jag får aldrig ha nån beach-gör-håret-strävare-grej för mig själv. Helt plötsligt är min egen tom, då killen använder upp varenda en av såna produkter som jag köper hem. Vad är grejen med killar och inte köpa egna?!
  Serumet skulle jag vilja dränka mitt hår i då jag nyss tagit ur löshår….ajaj, slitet? ja tack….

 13. efter en graviditet i 9 månader har mitt hår nu blivit tunt, torrt och glanslöst. med lite hjälp på traven (o&m) hade mitt hår säkerligen återuppstått.

  rätt svar är Australien!

  mvh jenny

 14. Australien.
  Jag vill vinna så jag kan dela vinsten med min syster som har lika tunt och svårtflörtat hår som mig. En julklapp till oss båda 🙂

 15. O&M kommer från Australien.

  Jag skulle vilja vinna för att försöka komma igång med lite roligare styling än att bara kamma ut mitt hår och krama in lite hårspray för att få småhåren runt hårfästet i pannan att inte flyga runt så mycket.

 16. Hej!
  O&M kommer från Australien.
  Mitt hår är nog världens torraste och frissigaste, tjockt och svårskött. Jag letar efter den ultimata produkten.

 17. Åh detta vill jag ju vinna. Har ett typiskt nordiskt tunt 40-års hår!! Den här tiden på året blir det extremt torrt och flygigt. Att då får låtsas att man surfar på vågorna i Australien där detta kommer i från vore ju toppen!

 18. Australien!
  Mitt svall skulle behöva en och en annan återhämtning efter en rejäl uppljusning av tonerna!
  Det har börjat bli lite trött nu när det blivit vinter dessutom…

 19. 3. Australien

  Jag googlade lite på produkter från O&M och när jag förstod att de hade en ”miljöprofil” blev jag så sugen på att testa. Jag jobbar med miljöfrågor och det är alltid kul att hitta bra produkter från märken som har tänkt till!

 20. O&M kommer från Australien.
  Mitt torra och frissiga hår skulle verkligen behöva lite extra kärlek i form av både fukt och näring och om man dessutom skulle kunna få lite ordning på den här frissigheten som gör mig galen, ja det skulle vara helt underbart.

 21. Australien!!
  Skulle verkligen vilja prova detta, har världens lockigaste frizzigaste hår,av allt min tonårsson kunde ärva av mig så är det mitt hår och jag lider med honom;), tänk om både han och jag kunde bli fina:)))

 22. Australien

  Kag, en trött o sliten småbarnsmamma, behöver verkligen en dunderprodukt till min frizzboll på huvudet!!!

Kommentera