Bästa produkten jag har testat till håret för glans och motverka frizz!

Jag testar ju många olika produkter och ibland hittar man riktiga ”håll käften” produkter, dvs dom är mycket bättre än man hade tänkt sig 🙂 I morse passade jag på att testa ett hårserum från O&M som är ett Australiensiskt märke. FRIZZY LOGIC SHINE SERUM och jisses så blankt och mjukt hårt blev, jag kan nästan spegla mig i håret haha!

Jag tog några droppar i handflatan och gnuggade dom, sedan drog jag fingrarna genom ett nytvättat handdukstorkat hår och fönande det torrt. Efter det så tog jag en plattång och plattade håret extra för jag var sugen på ett spikrakt hår idag 🙂

O&M frizzy logic shine serum, femme.dalnix.se/kickiburman, hårserum

 

 

Här ser ni vilken fin glans håret fick!

img_2504

Produktinfo: Bekämpa flygigt hår. Tämj vilda lockar. Frizzy Logic är en unik blandning av ursprungliga australiska ingredienser. Kallpressad certifierad organisk arganolja och makadamianötolja lugnar och slätar ut håret, står emot ogynnsam luftfuktighet och tillför glans – för ett silkeslent, lysande resultat.

 

Pressutskick

HÖRRNI, I MORGON KOMMER DET UPP EN TÄVLING HÄR PÅ BLOGGEN SÅ HÅLL UTKIK! ♥

4 reaktioner på ”Bästa produkten jag har testat till håret för glans och motverka frizz!

 1. Hej jag har en önskan. Om du vet priset på produkter du visar och vad dom finns o köpa skulle det vara bra. Tror mycket finns på eleven. Kanske du vet någon annan bra internetsida med smink. Önskar dej en trevlig helg fina ha det mysig o tack .

  • Hej!
   Jag skriver alltid ut prisuppgifter när jag själv får det från pressutskicken det är inte alltid jag får det dock. Jag vill dock inte göra reklam för sidor där produkterna finns att köpa, det får man googla sig till. 🙂 Jag jobbar inte med smygreklam, det ska vara en ärlig blogg detta 🙂 Men om det är någon speciell produkt du undrar över så kan du alltid fråga mig.

   Trevlig helg!
   Kram!

Kommentera