Nyhet från Dermalogica – phyto replenish oil!

Denna årstid kan man inte ta hand om sin hud för mycket 🙂 Oj så jag smörjer, smörjer, smörjer och peelar! Jag älskar ju detta med hudvård då jag ser hur rätt produkter verkligen gör skillnad. Jag ”slänger inte på lite kräm i ansiktet bara”, NEJ, det ska peelas, tillsättas ansiktsvatten, serum, extra fukt, olja, dagkräm, ögonkräm osv osv.. allt anpassat efter min hud! 🙂

Man ska vara försiktig med peeling på sommaren då huden blir så känslig och solen är så stark men under vintern då solen knappt syns till är det bara att peela på, OBS använd alltid SPF dock, året runt!

Det finns ju en uppsjö av olika typer av peelingar, det gäller att hitta en peeling som är anpassad efter din hud. Peeling är så mycket mera är korn som ”gnuggas” i ansiktet. Detta ska jag bena upp i ett annat inlägg men om ni inte peelar ansiktet så verkar inte hudvården då den ”fastnar” i de döda hudcellerna, så bort med det gamla så all hudvård får gör det dom ska 🙂 Hudvård är dyrt så man vill ju få ut det mesta av de man köper!

Apropå hudvård – nu har jag testat och adderat denna nyhet från Dermalogica i min hudvård som jag älskar! Dermalogica Phyto Replenish Oil!

Dermalogica phyto replenish oil, hudvårt, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Lättabsorberad, fuktgivande, stärkande och skyddande ansiktsolja som ger huden en daggfräsch lyster. Applicera 4-6 droppar på rengjord hud. Alternativt mixa direkt i mjukgörande kräm.

Pris: 795kr

 

Pressutskick

 

2 reaktioner på ”Nyhet från Dermalogica – phyto replenish oil!

 1. Hej
  Du ville veta vem, var och varför . Jag är en 43-årig tvåbarnsmamma som bor utanför Vänersborg. Sedan tidiga tonåren har jag gillat makeup, hår och kläder. Jobbade för många år sedan på Åhlens skönhetsavdelning, idag läser jag bloggar för inspiration, information och för tips på nyheter. Jag har följt dig sedan du dök upp på Femme och jag gillar verkligen din blogg. Fortsätt så här. Och tack för många bra tips.

  • Heej!!

   Åh va roligt det är att få veta vilka ni är! Hjärtligt välkommen och va skoj att du har hängt med sedan starten 🙂 Tusen tack för fina ord!!

   Kram!!

Kommentera