Mot jobbet med slarviga lockar!

Väskan är packad och det är dax att bege sig till SVT, idag ska vi spela in ett nöjesprogram som heter SVT 60år som kommer sändas framöver. Det är en massa gäster som medverkar och vi är 5 personer som kommer sminka alla 🙂 Vet dock inte om gästerna är hemliga så jag får se om jag kan ta bilder 🙂

Här i är allt smink, penslar, hårtänger och hårsprayer jag behöver för dagen 🙂

SVT 60år, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Ville ha håret utsläppt idag men känner jag mig själv rätt så åker det upp i en knut när det är dax att börja jobba haha, så irriterande att ha håret i ansiktet när jag jobbar 🙂

Lockade håret med en tjock locktång och drog i lockarna när dom var varma då jag ville ha mera vågor och inte korkskruvelockar 🙂 Delade upp håret i två och lockade slarvigt – först underhåret och sedan överhåret 🙂 Här in the making!

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman

 

Såhär blir lockarna med tången!

blogg.kickimakeupartist.se

 

I med saltvattenspray, rufsa till och redo att gå! 🙂img_9475

 

Ha en fin dag! ♥

 

4 reaktioner på ”Mot jobbet med slarviga lockar!

Kommentera