Verso skincare!

I morse var jag på min första mammografi, så bra att det finns! ♥ Sömnen däremot var det si sådär med i natt, knappt 4 timmar fick jag ihop – alldeles för lite. Hade en tidig tid på sjukhuset och jag är verkligen INTE en morgonmänniska så alltid när jag ska upp tidigare så kan jag inte somna alls haha – så dumt och onödigt.

När jag kom hem så passade jag på att testa en Eye Mask från VERSO Skincare eftersom jag såg så trött ut och behövde lite hjälp på traven idag haha.

Om VERSO SKINCARE: Verso är latin och betyder omvänd – reverse. Modern och effektiv hudvård som motverkar ålderstecken och ”skruvar tillbaka tiden” tack vare det unika Retinol 8-komplexet. En hudvårdsserie bevisad att ge din hud ett yngre och mer hälsosamt utseende, med förmågan att hjälpa hudcellerna att fungera som unga hudceller. Märket är svensktillverkat!

 

Jag fick 3 produkter från Verso Skincare i ett pressutskick, här är dessa:

Verso skincare, femme.dalnix.se/kickiburman

img_2475

Produktinfo: Lip Serum behandlar läpparna med Versos avancerade Retinol 8-teknologi, som har bra effekt på synliga ålderstecken samtidigt som det verkar återfuktande och mjukgörande. Innehåller effektiva peptider och fuktbevarande samt plumpande hyaluronsyra. Detta effektiva läppbalsam hjälper till att behålla läppkonturens mjuka form och motverka att fina linjer bildas runt om, för att ge en känsla av yngre och fylligare läppar. Minskar ojämn pigmentering och håller läpparna mjuka, smidiga och väl återfuktande.

img_2477

Produktinfo: Hand Serum är en mycket effektiv anti age-behandling för händerna som verkar utjämnande, mjukgörande och skyddande. Minskar och motverkar alla olika ålderstecken på handryggen, pigmenteringar och rynkor blir mindre påtagliga. Huden blir underbart mjuk, smidig, fast och får ett ungdomligare utseende. Innehåller Versos patenterande Retinol 8, ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektiv men mildare än standard retinol.

img_2478

Produktinfo: Reviving Eye Mask är en mjukgörande hydrogelmask med Retinol 8 för huden runt ögonen. Återfuktar intensivt och motverkar tecken på åldrande. Retinol 8 stimulerar hudens egen produktion av kollagen vilket gör att huden känns yngre, fräschare och klarare. Hyaluronsyra, grapefruktextrakt och rapsolja vårdar din hud optimalt.

img_2484

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Verso skincare!

  1. Hej hoppas du mår bra. Vad olika det kan vara med smink. Provade nyx ögonskugga på handen men den syntes knappt. Jag vill en ögonskugga ska ha mycket pigment. Är på jakt efter nytt rouge i rosa. Haft collistars i puderform men har blivit för gammalt. Men bra märke. Har inte kommit iväg till frissan eller köpt glasögon. Men det ska bli av. Tack för bra blogg o kramis.

Kommentera