New in – klänning!

I dag tog  jag en promenad ner till Drottninggatan för lite snabba ärenden, sprang igenom HM och såg denna magiska klänning (kavaj?) som hade mitt namn över sig 🙂 Självklart var jag tvungen att köpa den hehe.

Kavaj klänning HM, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman, mode

 

I sommar tänker jag bära den med bara ben men nu till vintern får det bli skinntajts eller höga stövlar till 🙂 Såhär ser den ut på 🙂 Tänker stora smycken, slarvig knut och färgglada läppar till, inte den trötta Kicki som syns på bilden haha! Apropå det, nån som har tips på BRA spraytan i Stockholm? Har aldrig testat det tidigare men skulle vilja gör det pga känner mig grå typ..

img_2461

img_2463

 

Hörrni, kan ni inte berätta lite om er själva? Jag är så nyfiken på ER! Vilka är ni som tittar in här? Vart bor ni? Vad jobbar ni med? Hur gammal är ni? Hur länge har ni läst min blogg? Hur hittade ni den? Vad gillar ni med bloggen? Vad saknar ni? Berätta!! 🙂 ♥ Jag uppskattar er så mycket ska ni veta! 

12 reaktioner på ”New in – klänning!

 1. Hej!
  Jag hittade hit via Hannahs blogg, och har väl följt dig i kanske ett halvår. Jag är 52 år, och gillat blandningen av skönhetstips och lite alltmöjligt i din blogg. Själv bloggar jag ”bara” om allt möjligt. 😉
  Jag bor i en förort till Stockholm och jobbar som säljare. En alldeles vanlig människa, alltså. Fniss!!

 2. Hej Kicki

  jag kollar in din blogg varje dag och har fått flera bra tips, angående hudvård, framför allt 🙂 jag gillar när du blandar dina skönhetsinlägg med lite mer personliga och kul att se bilder från dina sminkningar!
  Jag är 47 år, bor och jobbar i Östergötland, gillar (nej, älskar 😉 ) brittiska serier, läser mycket, tränar crossfit, läser lite bloggar. Älskar resa!
  Kram och ha en fin dag, här är det femtio nyanser av grått idag..:-) //Melinda

 3. Åh jag har hittat hit då jag läser de andra Femme-bloggerskorna, Har läst i flera år från och till men är dålig på att kommentera. Tycker att du har många bra smink tips och spännande att läsa bakom kulisserna reportage. Saknar tävlingar och andra utlottningar av smink saker, Tänker att du svämmar över med prover på ditt och datt.
  Jag bor utanför Skellefteå och är 44 år och jobbar i ett företagshotell med receptions tjänst och annat fix som hör till det.

 4. Godkväll! Elin här… En 34-årig Eskilstuna-bo som jobbar på Trafikverket på dagarna. Jag gillar att träna och är även spinninginstruktör, resa till solen (gärna Florida), dricka vin med vänner och baka. Hittade hit genom Hannahs blogg… Läser några ggr/vecka och gillar blandningen av tips o inspiration. Det är också härligt att du tar dig tid att kommentera och svara på frågor man har 🙂 Ha en härlig vecka!!

  • Hej hej!

   Vilken härlig mix av intressen! 🙂 Älskart!

   Ha en fin kväll!

   Kram kram!!

 5. Hej!
  38 år, mamma till Annabelle och Elliot och sambo till Adam, från Sundsvall. Jobbar som försäkringsrådgivare på If sedan september men har tidigare jobbat på ego/Sensia/Helex i receptionen (vet inte om du minns men det var jag som jobbade när du stukade foten elller vad det nu var som hände för ett par år sedan).

  Minns inte riktigt hur jag hittade till bloggen men jag har följt den länge och gillar din blandning av skönhet och vardagsliv. Sedan gillar jag extra mycket du verkar så lättsam och naturlig. Många skönhetsbloggar känns så himla ytliga och visar upp sminkningar som jag inte alls kan relatera till (längre). Jag gillar din stil och du har alltid kommit med bra tips och råd när jag har frågat om nåt i kommentarsfältet 🙂

  Keep up the good work! 🙂

  • Heej!!

   Såklart jag vet vem du är!! 🙂 Ja jisses så jag gjorde illa foten den gången – så pass mycket att jag svimmade haha! Galet!

   Tusen tack för fina ord, det värmer så mycket!!

   Hälsa Adam så mycket från mig!

   Kram!!

Kommentera