FARSDAG!

Farsdag närmar sig och här kommer tips på klappar till far 🙂 Ni vet ju hur jag värnar om hudvård så vad passar inte bättre än att tipsa om hudvård till männen! 🙂 Här från märket BULLDOG!

bulldog skincare, femme.dalnix.se/kickiburman

 

BULLDOG SKINCARE FOR MEN – SHAVE GEL

img_2346

Produktinfo: Denna rakgel innehåller aloe vera, Camelinaolja samt grönt te. Speciellt utvecklad för att ge en smidig och nära rakning. Rakgelen är genomskinlig och ger ett perfekt glid samtidigt som den underlättar precisions- och konturrakning.

Alla våra produkter är speciellt utvecklade för män och baserade på naturliga ingredienser som verkligen fungerar.

Var lojal mot din hud. Bulldog innehåller aldrig parabener, SLS/sodium laureth sulfate (tensider), artificiella färgämnen eller syntetiska parfymer. Produkterna innehåller heller inte några animaliska ingredienser.

Användning: Använd med eller utan borste. Blöt ansiktet med varmt vatten. Massera in i skäggstubben. Raka slätt. För bästa resultat använd tillsammans med vår Original Face Scrub, Original After Shave Balm och Original Moisturiser.

 

BULLDOG SKINCARE FOR MEN – MOISTURISER

img_2347

PRODUKTINFO: Mjukgörande fuktighetskräm som innehåller verkningsfulla aktiva ingredienser som vitaliserar och återfuktar huden.Speciellt utvecklad för män. Absorberas snabbt i huden utan att kännas fet eller kladdig. Den innehåller grönt te, vitamin E, gröna alger och en unik blandning av essentiella oljor.

ANVÄNDNING: Används morgon och kväll efter rengöring och eventuell rakning.

 

BULLDOG SKINCARE FOR MEN – LIPBALM

img_2348

PRODUKTINFO: Balm innehåller mynta, kandelillavax, ricinolja och sheasmör som återfuktar torra läppar.

 

 

Pressutskick

Kommentera