Shoppat i Sundsvall men fy så kallt det är!

Jisses så jag har frusit idag, läpparna har varit blåa hela dagen, brrr. 🙂 Huur ska jag klara av vintern om -5 grader känns såhär kallt haha. Har dock varit ute på en 6 timmars shoppingrunda och hittade en hel del som jag ska visa er i morgon, det är för mörkt att fota nu 🙂

Nu ligger jag i soffan hos mina föräldrar med en tekopp i handen, filt över kroppen och en katt i knät 🙂 Snart återfår jag nog värmen igen haha!

img_9359

Ha en fin lördagskväll hörrni! Jag kommer inte röra mig ur soffan på hela kvällen 🙂 Två dagar till här i norr sedan åker jag hem till Stockholm igen!

4 reaktioner på ”Shoppat i Sundsvall men fy så kallt det är!

    • Visst är hon söt 🙂 Jag har haft henne i 12 år och hon är fortfarande som en kattunge haha!

  1. Vad fin min blev 18 år vill ha en ny nu. Undrar om inte det där märket du visade finns i mos gallerian. Min mamma kom från Haparanda. Var där som barn. Så fint. Gillar norr land men inte o frysa. Kom ihåg dom flesta hade bastu då. Var också till Leningrad på vintern o kallt men änn annan typ av kyla som inte var så jobbig. Såg cirkus där m m o konstmuseum så kul resa. Ha det fint.kram.

Kommentera