Tips på ögonkräm!

Här kommer ett tips på en härlig ögonkräm från Beauté Pacifique! Enriched Vitamin A Anti -wrinkle Eye Creme!

Beauté Pacifique, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Lämplig för behandling av rynkor och fina linjer kring ögonpartiet samt mörka ringar under ögonen. A-vitaminerna i kombination med Squalane förbättrar fuktbalansen och stimulerar tillväxten av fibrer i kollagenstrukturen. Huden stärks och får mer spänst.

Egenskaper:

• Ökar elasticiteten runt ögonen
• Stärker kollagenfibernätverket
• Minimerar mörka ringar och fina linjer
• Gör huden mer motståndskraftig och bekämpar fria radikaler med hjälp av A- och E-vitamin

Användning: Applicera efter noggrann rengöring morgon och kväll under och över ögat. Använd sparsamt varannan dag den första veckan för att vänja huden vid A- vitamin. En lätt sveda kan uppkomma i början av behandlingen. Detta är en naturlig reaktion och avtar efter en kort tids användning när A-vitaminet har stärkt huden.

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Tips på ögonkräm!

  1. Åh, skulle kunna vara något för mig! Något jag märkt nu när man blivit ”äldre” är att jag är så mörk under ögonen när jag vaknar på morgonen. Ser inte bra ut, ser faktiskt ut som om man skulle vara sjuk =(
    Hoppas den inte är allt för dyr men i och för sig kan det ju vara värt att få se lite piggare ut =)

    Kramar Ellenor

    • Man tappar ju tyvärr volym i ansiktet när man blir äldre och då kryper lixom det blå fram mer och mer under ögonen då huden är så tunn där. Dutta lite concealer också på området så döljer du det blåa 🙂

      Kram kram!!

Kommentera