Nytt från Glominerals!

Jag älskar kräm ögonskuggor, ni som tycker det är svårt med ögonskuggor, har ni testat krämform? Tjoff tjoff så är det klart, lätt att få jämnt på ögonlocket och lätt att tona ut 🙂 Här är nya 6 ögonskuggspennor från Glominerals som heter CREAM STAY SHADOW STICK. Dom kan även användas som primer, eyeliner etc..

blogg.kickimakeupartist.se, Glo minerals cream stay shadow stick, Kicki Burman

img_2321

img_2322

img_2323

Gold Blush // Metro // Keepsake // Beam // Pitch // Concord //

img_2324

img_2326

 

Produktinfo: Dessa ”stick” är hållbara och rika på pigment. De har en krämig formula som ger flexibilitet till applicering och uttryck hela dagen. En inbyggd vässare gör att man själv enkelt kan välja var man önskar appliceringen och göra den ännu mer definierad. För applicering som en skugga kan produkten läggas från franskanten till globlinjen. Använd den inbyggda vässaren för att skapa en mer definierad udd på sticket så att det blir lättare att lägga liner. Kan också användas som en primer under ögonskugga för att undgå att skuggan flyter ut, samt att den sitter ännu bättre. När produkten är applicerad kan man blenda ut med fingrarna eller med borste innan skuggan sätter sig.

Pris: 285kr

 

Pressutskick

Kommentera