Bästa produkten till textur i håret – beach hair!

Alltid när jag har lockat håret så avslutar jag med att spraya och krama in Beach Hair Resort från Kevin Murphy – ÄLSKAR DEN! Har använt den i många år 🙂 Det ger den perfekta känslan av beach hair!

Kevin Murphy Hair resort, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Jag sprayar den i längderna och sen kramar jag in den i håret såhär 🙂

img_2227

 

Såhär ser produkten ut! Har den även när jag har plattat håret för mera textur!

img_2225

4 reaktioner på ”Bästa produkten till textur i håret – beach hair!

  1. Kevin Murphys produkter är grymma, älskar schampo/balsam/inpackning och så vidare. Men torrschampot funkar inte på mitt hår, håret blir matt…ingen bra förklaring kanske, men glansen mattas ner. Ska testa Lernberg Stafsings (stavningen?) torrschampo för mörkt hår tänkte jag.

    • Du kanske applicerar för mycket? Du ska enbart ha detta i hårrötterna om/när dom är oljiga. Glöm inte att borsta igenom håret efter applicering så du finfördelar produkten 🙂 LS blir lite tuggummikänsla i hårbotten bara så du vet det 🙂 Alla torrschampon mattar ner håret dock 🙂 Kram!

      • Aha, testar först detta innan jag byter märke! Är ju toknöjd med KM i övrigt 🙂

      • Ja gör det! 🙂 Läs på produkten hur du ska göra, olika märken har olika tillvägagångssätt med torrschampon men alla blir matta då det är deras främsta egenskap att matta ner/suga upp olja och fett 🙂 Lycka till! Kram!

Kommentera