Nyheter från Exuviance!

Här kommer två nyheter från ett av mina favorit hudvårdsmärken Exuviance!

exuviance, hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Exuviance Deep Hydration Treatment – en djupverkande fuktmask som gör underverk medans du sover.

img_2185

Produktinfo: Denna unika mask i gel-form som används nattetid reparerar och skyddar mot skador från dagliga påfrestningar som föroreningar, UV-strålning och skiftande temperaturväxlingar. Deep Hydration Treatment kombinerar flera olika teknologier som tillsammans återfuktar, skyddar och stärker hudbarriären.

Användning: Massera lätt in produkten på ett rengjort ansikte kvällstid så att den smälter in i huden. Efter ca 5 minuter, appliceras nattkräm ovanpå masken för att optimera effekten av de verksamma ingredienserna. Allra bäst resultat uppnås i kombination med Exuviance Evening Restorative Complex eller Age Reverse HydraFirm. Både mask och nattkräm skall sitta kvar under natten. Rengör sedan ansiktet som vanligt på morgonen, så att överskottet från produkten avlägsnas. Använd gärna 2-3 ggr per vecka.

Pris: 549kr

 

Exuviance Age Reserve Total Correct + Sculpt Serum – Ett multiverkande serum som skapat en fastare hud med förbättrad hudstruktur.

img_2186

Produktinfo: Produkten lyfter, fyller, ger spänst och verkar på alla ålderstecken för att ge en mer definierad look och ett yngre utseende. Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum är sammansatt av ingredienser som behandlar fina linjer, rynkor och förlorad spänst samtidigt som cellförnyelsen stimuleras för en mer strålande hy.

Användning: Applicera på rengjort ansikte, ögonområde, hals och dekolletage både morgon och kväll. Följ upp med en till huden anpassad dag- eller nattkräm. Kombinera gärna med Exuviance Age Reverse Day Repair SPF 30, Night Lift, HydraFirm eller Evening Restorative Complex för att uppnå bästa resultat.

Pris: 699kr

 

Pressutskick

8 reaktioner på ”Nyheter från Exuviance!

 1. Hej Kicki, läser gärna din blogg och har redan provat några krämer och sminkgrejer du har visat. Nu till min fråga – har du tips på extremt fuktgivande ansiktsprodukter, med betoning på ”extremt”? Jag är en torris men under vår- och sommarmånaderna är det inget problem utan det räcker med mina vanliga rutiner (Exuviance och Image skincare jag använder, vet inte om du känner till det sistnämda) samt extra serum och mask från Dermatologica (som du har tipsat om, kanonbra!). Men nu 😮 så fort värmen sätts på blir mitt ansikte så torrt så min foundation (Lancome, ska vara fuktgivande, inte alls tjock eller så)blir så där ”flagigt”, inte så snyggt. Har du ngt bra som du kan rekommendera, båda kräm, olja, serum, ja, rubbet, samt något bra (nem inte matt) foundation? Jag är 47 år gammal, det kanske är bra att veta 🙂 har du ngt för kroppen med så dela med dig, jag kör Eucerin duscolja och body lotion under vintern och de funkar hyfsat. Nu blev det många frågor här, stort tack för hjälpen! Önskar dig en fin dag, häslningar //Melinda

  • Åh va glad jag blir! Tack för att du tittar in hos mig 🙂 Ska absolut försöka hjälpa dig! Först och främst, använder du peeling? Kram!!

   • Hej Kicki, tack, jag blir glad jag med ja det gör jag, den heter ”Image Skincare ageless total resurfacing masque, micro exfoliating maaque with AHA acids” denna alltså är en peeling, jag lägger på o ha den på minst 20min, sen ”scrubbar” jag bort den. Sen har jag en ”Emma S ageless enzyme peel” den får man ha max 1 minut, vet inte hur verksam den är? KRAM! O tack

   • Hej hej!

    Jag tycker det låter som om du har en bra hudvårdsrutin! Jag är ju själv en torris och förstår vad du menar, man blir mer eller mindre galen haha. Känner inte till det sista men Exuviance har gjort underverk för min hud. Har du produkter/tvätt anpassade efter torr hud?

    Min hud blir extremt torr när jag är i LA. Då använder jag alltid Super Rich Repair från Dermalogica samt Skyn Hydrating Booster från samma märke och dom gör underverk för mig. OBS viktigt är att dricka ordentligt med vatten också i torr luft!!

    Mina hudvårdsprodukter som jag har skrivit och tipsat om i bloggen funkar ypperligt för mig. Märken jag använder mest är Exuviance, Dermalogica och Beauté Pacifique, det är dessa jag kan tipsa om då jag vet hur och att det funkar för mig (som är en torris). 🙂

    Jag tycker inte du ska byta ut allt du använder på en gång utan testa med att addera någon enstaka produkt. Sover du med Skin hydrating Masque på kvällen? Om inte så gör det!

    Ang din foundation, testa det jag skrev om häromdagen, blanda in ansiktsolja i din foundation 🙂

    Kolla även in Skincity och gör deras hudvårdsguide – den är toppen! 🙂

    Kram kram!

   • Hej Kicki, tack igen 🙂 Ansiktstvätt har jag från Image Skincare (finns bara några ställen i SE, annars är märket från USA och jag kper mina grejer hos min hudvårdstjej i Ungern dit jag åker ofta). Super Rich Repair har inte jag provat än! Noterar genast. Boostern från D har jag och jag sover med D S H Masque två ggr i veckan, typ. Jag tänkte absolut inte byta ut mina grejer på en gång, men ska lägga till något, provar Beauté P som du har tipsat om i veckan. En till fråga sen är jag nöld 🙂 – tips på ansiktsolja att blanda i foundation? Jag har nu från Image och den har jag under krämen verje morgon men det räcker inte. tack och kram! Melinda

   • Där får du nästan testa dig fram, vissa oljor skär sig med vissa foundation och då jag inte använder din foundation så vet jag inte hur den reagerar men jag gillar den jag skrev om från Beauté Pacifique 🙂 Testa att använda den du har med din foundation innan du köper en ny dock. Kram!

Kommentera