Magi i en tub – Instant Hydrating Mask från Beauté Pacifique!

Det är ju ingen hemlighet att jag är extremt noga med att ta hand om min hud! 🙂 Älskar att lägga mig med en ansiktsmask på natten som får verka under tiden jag sover, känslan av att huden studsar av återfuktning är oslagbar 🙂

Nu har jag testat denna mask från Beauté Pacifique som jag älskar och vill tipsa er om!

Beauté Pacifique mask, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Produktinfo: En effektiv fuktmask som stabiliserar fuktbalansen i huden. Innehåller 6 mycket fukt-givande ämnen som bibehåller tillförd fukt och som bygger upp en skyddande barriär i hudens yttersta lager.

Egenskaper:

• Förebygger och reducerar torrhetsrynkor

• Bygger upp hudens fuktdepåer

• Innehåller A-vitamin

• Mjukgör och ökar smidigheten i huden

Användning:

Använd Instant Hydrating Mask 2-3 gånger i veckan. Applicera efter rengöring på ansikte och hals och låt verka i 10 minuter. Skölj sedan med ljummet vatten och avsluta med ansiktsvatten och anti-age produkt/vårdande kräm. (Jag sover med den och sköljer bort på morgonen).

Tips: Ger fantastiskt resultat vid användning som stay-on produkt över natten och vid torrhetsproblem på bl.a handrygg och armbågar.

 

 

PRessutskick

 

Kommentera