Event med Beauté Pacifique!

Apropå Beaute Pacifique från förra inlägget så var jag igår på ett event med detta märke på Strandvägen. Visste ni att det är ett danskt märke som producerar sina produkter i Danmark? Jag har verkligen hittat en hel del pärlor från detta märke som passar min hud perfekt!

Igår var det en ny produkt som skulle lanseras – One Step Cleansing & Moisturizing Water, Beaute Pacifique har alltså även dom nu lanserat ett micellärt vatten som verkar toppen! 🙂

Beauté Pacifique, One step, femme.dalnix.se/kickiburman, nyhet, Kicki Burman, hudvård

Produktinfo: One Step Cleansing & Moisturizing Water är en skonsam ’all in one’ rengöring. Den avlägsnar effektivt men skonsamt makeup och smuts, samtidigt som den återfuktar huden på djupet. One Step Cleansing & Moisturizing Water kan användas av på hudtyper, även den mest känsliga huden.

Produkten är framställd av miceller, som är små oljemolekyler suspenderade i vatten. De små molekylerna löser upp och drar till sig alla oönskade partiklar av makeup och smuts på huden, som får en ren, fräsch och återfuktad finish.

Produkten används på en torr bomullstuss som stryks i ansiktet, på hals och dekolletage morgon och kväll. Applicera därefter anti-age produkt och/eller vårdande kräm.

 

Här är lite bilder från kvällen! 🙂

Beauté Pacifique, femme.dalnix.se/kickiburman, hudvård, event, one step

img_2233

img_2231

img_2232

img_2237

 

Här ser ni en massa produkter från märket, flera av dom har jag skrivit om i bloggen 🙂img_2234

 

En produkt som jag har skrivit om tidigare är detta serum, jag skrev om det i somras 🙂  Det fanns en makeupartist på plats som använde just detta serum till att blanda ut sin foundation med för ett mera naturligt och levande resultat. En teknik som även jag använder mig av på mina jobb 🙂 Testa det om ni vill ha mera glow till huden!

img-0787

Här ser ni honom in action 🙂

img_2240

 

Jag fick min hud scannad för att se hur den mår 🙂 Den mådde bättre än jag.. mhv trötter haha! Vet inte vad det var med mig igår det var som om kroppen och knoppen aldrig ville vakna. 🙂 img_2242

img_2245

img_2250

Blev så glad att fina Ellinor från min hemstad var på plats också 🙂 Vi hade sällskap på eventet och kommer ses på torsdag igen då det är dax för nästa event. 🙂 Så trevligt!

I dag börjar jag jobba kl 18.00 haha, när de flesta kommer hem från jobbet då är det dax för mig att starta jobbdagen idag 🙂

Ha en fin kväll hörrni och STORT tack för att ni fortsätter läsa min blogg och stort tack för alla härliga kommentarer/frågor jag får, det gör det sååå mycket roligare att blogga. ♥

 

Kommentera