Magiska sminksvampar!

Beutyblender av alla dess slag är nog det bästa som har uppfunnits efter Iphone haha! Hur har man kunnat sminka utan denna magiska svamp innan? Vill du veta hur man gör så finns det inlägg på bloggen om detta! Real Techniques har sin version av beautyblendern och har även  kommit ut med svampar anpassade efter andra användningsområden än basen!

 

Real Techniques – Base

En svamp som uppfyller alla dina makeup behov! Den rundade formen med kant-detaljer gör att du enkelt kan applicera foundation, puder och rouge. Den preciserande spetsen täcker skavanker och brister, och den platta kanten använder du för konturerna runt ögon och näsa.

Real Techniques sminksvamp, femme.dalnix.se/kickiburman

img_2213

 

Real Techniques – sculpting sponge

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge – perfekt för att markera och highlighta ansiktets konturer. Kan användas fuktad  eller torr. Använd den lilla sidan för highlighting med precision eller den stora sidan för att kontrollerat markera dina konturer. Framhäv dina ansiktsdrag med denna svamp!

img_2210

img_2211

 

Real Techniques – eyes

Real Techniques Mini Eraser Sponge – dessa små mirakelsvampar hjälper dig att enkelt svepa bort t.ex mascara- eller ögonskuggsrester som fallit ned under ögonen, men du kan också använda dem fuktade för att blanda ut hårda linjer! Använd den platta sidan för att svepa bort rester, den runda sidan för att blanda och toppen för precis bortsvepning.

img_2214

img_2215

 

Pressutskick

6 reaktioner på ”Magiska sminksvampar!

 1. Jag måste vara den enda i världshistorien som inte kan hantera svampar och penslar! Provat att applicera foundation och concealer med dessa verktyg, men får alltid gå tillbaka till fingrarna. Det är som att produkten bara flyttas runt i mitt ansikte när jag försöker. Hahaha..

  • Whatever works for you! Om fingrarna funkar bra för dig så fortsätt med det. 🙂 Det är skillnad på svamp och beautyblender dock, inte alls samma sak och helt olika appliceringssätt 🙂

   • Det är en blender jag har, men jag kallar det för svamp 🙂 Alla pratar ju om hur braaaaa resultat man får av blendern och det ska bakas under ögonen med den osv. Jag känner mig så bakom, men jag kör på med tassarna!

   • Har du läst min guide hur du använder den? Jag kan inte sminka utan den 🙂 Håll den under rinnande vatten, vrid ur vattnet och sen ska du trycka in foundation i huden inte dra med ”penseldrag” utan den ska studsa på huden.

   • Absolut, jag har läst din guide och flera andra bloggares guider, men får inte till det. Har inte gett upp, på´et igen bara!! 🙂

Kommentera