Redken – stylingprodukter med värmeskydd i!

Jag älskar Redkens stylingprodukter, vi har Redken på TV4 och vi alla älskar detta märke som jobbar där 🙂 Jag har så många favoritprodukter från detta märke!

Ni vet ju hur jag tjatar om värmeskydd i håret – använd ALLTID värmeskydd i hela håret innan ni använder värme så som fön, plattång, locktång eller liknande! Annars förstör ni håret!

Här är tre nya stylingprodukter ifrån Redken med värmeskydd i!

Inför hösten 2016 presenterar Redken en ny uppdaterad Heat Styling serie som har blivit renoverad och uppgraderad med en ny Heat Restyling Teknologi.

blogg.kickimakeupartist.se, redken, värmeskydd

 

Satinwear 04 thermal smoothing blow-dry lotion, 150 ml/250 kr

Kontrollerar frissighet och adderar en jämn mjukhet till håret samtidigt som den minskar friktion och förebygger kluvna hårtoppar. Perfekt att använda vid föning!

 

Heat Design 09 thermal shaping blow-dry gelée, 150 ml/250 kr

Kontrollerar frissighet och skapar en perfekt struktur samtidigt som den adderar ett mer långvarigt resultat och en fyllighet till håret. Perfekt att använda vid föning!

 

Iron Shape 11 thermal holding spray, 150 ml/250 kr

Boostar håret med glans och adderar en ren och fräsch känsla. Perfekt att använda i samband med lock- och plattång!

 

Produktinfo: Den nya teknologin bygger på en ny formula som innehåller bivax-partiklar, partiklar som smälter vid låg värme och skapar ett mer långvarigt resultat.

Applicera en Redken Heat Styling-produkt och styla sedan till valfri hårlook. Vill du sedan skapa en ny hårlook är det bara att tillsätta värme och formulan aktiveras igen. Formulans partiklar smälter nämligen på nytt och återaktiveras, detta gör det möjligt att skapa oändliga looker och hårstilar! Produkterna passar perfekt när man vill förändra håret från sin dagliga look till en kvällslook, eller när du bara vill skapa en ny hårstyle utan att behöva schamponera!

Varje produkt erbjuder även värmeskydd.

 

 

 

Pressutskick

Kommentera