Ett besök hos frissan och väntar på en förfrågan angående ett drömjobb!

Hej på er!

Har veckan börjar bra? Jag var ledig idag och hade bokat in ett besök hos min kompis Emma för uppfräschning av min hårfärg, sist jag gjorde något åt färgen var i maj.. 🙂 Emma fixar alltid min färg men jag klipper mig hos en annan frisör som jag har gått till i över 10 år 🙂

Såhär såg hårfärgen ut innan, helt ok då jag inte har gjort något på så många månader men som sagt Emma är grymt duktig, det blir aldrig någon utväxtskant när hon gör mitt hår 🙂 Därför behöver jag inte gå så ofta.

blogg.kickimakeupartist.se, frisör, hårfärg

img_9104

 

In the making.. Ville bara ljusa upp lite runt ansiktet och väva in lite ljusa slingor i övriga håret.

blogg.kickimakeupartist.se

 

Tada! Klart! 🙂 Känns så fräscht nu! Om två veckor ska jag klippa mig, det var också i maj sist så det är verkligen på tiden 🙂

blogg.kickimakeupartist.se

img_9128

 

Avslutar med ett budskap jag såg i en butik idag, självklart kände jag mig tvungen att köpa blusen jag höll i haha!

img_9093

 

Har kikat på denna kappa ett tag och idag slog jag till! Man vill ju inte ångra sig när det är för sent 😉

 

Hörrni, kan ni hjälpa mig att hålla tummarna angående ett sminkuppdrag JAG VILL HA!! Sprätter till varje gång telefonen ringer i hopp om att dom frågar om jag vill jobba med detta. Positiv energi och tummar som hålls behöver jag haha. ♥

Kram kram!!

 

2 reaktioner på ”Ett besök hos frissan och väntar på en förfrågan angående ett drömjobb!

  1. Hej vad håret blev fint. Klart jag håller tummarna för dej. Undrar om kappan är det från gina tricot eller dyrare märke behöver en o den var fin ha det toppen.

Kommentera