Världens bästa mascara!

Jag har använt en mascara ett tag som varje gång jag målar fransarna får mig att utbrista herre gud så bra denna är och det vore ju orättvist om jag inte delar med mig av denna pärla till er! 🙂 Min favoritmascara just nu!

Denna är en tester som jag fick när jag handlade på Sephora för ett tag sedan men idag ska jag in och köpa denna i full size! 🙂 Måste även ha ett gäng i jobbväskan!

O!mega Lash Volumizing Mascara från Marc Jabobs!

blogg.kickimakeupartist.se, mascara, bästa mascaran, världens bästa mascara, Kicki Burman

img_2162

img_2161

 

6 reaktioner på ”Världens bästa mascara!

 1. Ok 🙂 Den är rätt svår att få tag i. Finns ju inte på Kicks. Sephora finns inte i staden jag bor i tyvärr. Får kolla in den när jag besöker Sthlm 🙂 Har du testat Volume Million Lashes Mascara So Couture från L’oréal? Har hört att den ska vara riktigt bra.

  • Ja Marc Jacobs säljs nog bara på Sephora dessvärre!

   Den är toppen! Tycker Loreal är duktiga på mascaror så testa den! Tror du kommer gilla den! 🙂

   Kram!

   • Blir nog att testa den istället för Marc Jacobs. Iallafall för nu. Tycker det är kul när bloggare svarar sina läsare 🙂 Kram back at ya!

Kommentera