Ekologisk hudvård från Lettland!

Ser fram emot att testa detta märke, Mádara – Time miracle! Någon av er som har testat denna serie? Vad tycker ni?

blogg.kickimakeupartist.se, Madara, skincare, hudvård

Produktinfo: MÁDARA är ett naturligt och ekologiskt hudvårdsmärke från Lettland. Märket grundades av fyra unga kvinnor och har växt från en dröm till en världsberömd, unik tillverkare av naturkosmetik. Produkterna är baserade på naturliga och ekologiskt odlade ingredienser, blommor och örter. Produkterna är certifierade av ECOCERT och är ej testade på djur. Genom att välja MÁDARA får du certifierad, säker, effektiv, naturlig och ekologisk hudvård.

Toning mist: Denna unika närande mist hjälper till att bibehålla hudens fukt och fasthet genom att förbättra cellförnyelsen och innehåller kollagensyntet. Applicera på ren hud eller spray på huden för att återfukta ansiktet under dagen.

Day cream: Din dagliga ansiktslyftning, ger omedelbar och långsiktig lyft, skarpa och utjämnande effekter. Avsedd för slapp hud som har förlorat fasthet. Laddad med MÁDARA egenutvecklade CELL REPAIR BIO-COMPLEX. Hyaluronsyra och ljusreflekterande partiklar för att mjuka upp brister. Applicera på ren hud varje morgon.

Day cream: Denna lyxiga ålderstrotsande fuktkräm minskar dramatiskt miljöskador, hjälper till att reparera hudens struktur och ljusare upp en trött hy. Du kommer uppleva att huden omedelbart blir jämnare och mer strålande. Formulerad med MÁDARA´s egenutvecklade CELL REPAIR BIO-COMPLEX. Applicera på ren hud på morgonen.

Night cream: Denna näringsrika men ändå snabb absorberande nattkräm ger omedelbar återfuktning, mjukgör och laddar huden. Krämen fortsätter att arbeta över natten för att återuppbygga hudens kollagen och elastin fibrer och aktivera cellprocesser för smidigare, vilade och strålande hud. Formuleras med MÁDARA egenutvecklade CELL REPAIR BIO-COMPLEX.
Applicera på ren hud på kvällarna.

Eye cream: Denna milda och återfuktande kräm stramar upp och återskapar den känsliga huden runt ögonen. Tecken på trötthet, kråksparkar och fina linjer reduceras märkbart. Utformad med MÁDARA egenutvecklade CELL REPAIR BIO-COMPLEX. Applicera på ren hud varje morgon och kväll.

 

 

Pressutskick

3 reaktioner på ”Ekologisk hudvård från Lettland!

  1. Aldrig hört talats upp. Hört Lumene kommer med nytt smink. Men jag tycker dom höjt priserna kraftigt. Typ en fundation kostade runt 200 kr nu kommer dom ta ca 350 kr. Då väljer jag hellre Isadora eller Max factor. Beställde o fått ögonskuggspaletten från by Terry. Jag är jättenöjd fina färger som sitter kvar länge mvh maria.

    • Skulle aldrig betala så mycket för en Lumene foundation, då finns det mycket bättre foundations i den prisklassen tycker jag! Va bra att du gillar By Terry! Dom har toppenprodukter!! 🙂
      Kram!

    • Skönt att det inte bara är snåla jag som reagerade på prislappen hos Lumene nu. Jag har har redan pärklat på om det i ett fg inlägg här hos Kicki 🙂

Kommentera